Vi prøvede at fange vores egen nytårstorsk

Godt nytår fra Australien.

Preston Beach

Vi lå og sov da 2017 blev til 2018 i Australien. Til gengæld var vi oppe længe før klokken slog midnat i Danmark. Vi skulle nemlig med på familiens traditionsrige nytårsfisketur, så vi satte vækkeuret til kl 4 og kørte 1,5 time til Preston Beach syd for Perth. Da klokken slog 7 fejrede vi det nye år i Danmark og sprang ind i det nye år i de små bølger i vandkanten af Det Indiske Ocean

Vi havde en rigtig dejlig formiddag på stranden. Vi var 4 bilfulde afsted med fiskeudstyr til alle, kølige drinks, frugt og lækre sandwiches. Vi fik fanget en masse fisk, som vi skal have til frokost i morgen. Torsk blev det dog ikke til.

Preston Beach

Nogle af børnene fiskede en smule, men de legede mest oppe i klitterne, hvor de også fik spottet en enkelt kænguru. Lea ville gerne prøve at fiske og min morbror kastede linen ud for hende, så hun kunne stå lidt med fiskestangen. Efter kort tid gad hun ikke rigtigt at stå der mere, så vi trak linen ind igen. Til Leas store fornøjelse havde hun fået en fisk på krogen. Hun var så stolt af at have fanget sin første fisk.

Preston Beach

Preston Beach

I Australien må man køre bil på stranden rigtig mange steder og det var til stor fornøjelse for Eva og Lea, som skreg af grin da vi bumpede afsted i sandet. Og det er helt perfekt at man ikke skal slæbe sine ting med sig, men bare parkerer lige der hvor man skal være, så er alting lige ved hånden og der er læ og skygge.

Preston Beach

4 kommentarer til “Vi prøvede at fange vores egen nytårstorsk”

  1. benedicte thrane

    kære Malene.
    Det lyder bare som om, at I har den fedeste tur til “down under”. Godt for jer. Nyd det. Skønne billeder af dine to piger…
    Kh Benedicte

  2. Pingback: Postkort fra Western Australia - Helt op til månen

  3. Pingback: December - Top 5 på bloggen og hos mig - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen