Frozen yoghurt

Så fik vi fundet vinderen af konkurrencen på bloggens facebookside, med Eva som lykkens gudinde. Du kan se hvordan lodtrækningen foregik, og hvem den heldige vinder af en Senz ismaskine er, lige her:

Stort tillykke til Mette!

Du kan glæde dig til at lave en masse lækker is henover sommeren. Fx min favorit Cookies and cream eller denne virkelig lækre frozen yoghurt med jordbær. Den smager himmelsk!

Frozen yoghurt

Du skal bruge:

120 g sukker
½ dl vand
3 æggeblommer
250 g jordbær – friske eller frosne
3 dl naturel sødmælksyoghurt

Sådan gør du:

Kog vand og sukker sammen i en gryde indtil sukkeret er smeltet.
Pisk æggeblommerne.
Hæld det flydende sukker sammen med æggeblommerne, i en tynd stråle, mens du pisker. indtil det er en tyk lysegul masse.
Blend eller mos jordbærrene og rør dem sammen med yougurten. Hvis du bruger frosne jordbær, så giv dem et opkog inden du blender dem.
Rør æggemassen og yoghurtblandingen sammen og hæld det i ismaskinen.

Lad ismaskinen køre i 30 minutter

Frozen yoghurt

Tak til jer der var med i konkurrencen om at vinde ismaskinen. Det var rigtig sjovt at læse jeres guldkorn!

Da jeg kom ned for at hente min ældste datter i børnehaven fik jeg at vide at hun havde hevet en af pædagogerne i hånden og sagt “Min mor har lige været på slankekur, synes ikke også du skal det? ” Det var den pædagog det gik ud over, der sagde det til mig med et stort grin 😀 ih hvor vi grinte, men det var da meget pinligt.

Sidder med en gruppe børn og snakker om ældre mennesker. En fortæller at, når man bliver ældre vokser man nedad😊 hvortil en af de andre børn udbryder: så er du godt nok gammel Pernille

Jeg er på tur med “mine” vuggestuebørn. Vi taler lidt om, at det ene barn lige har haft fødselsdag. Jeg spørger ham om han kan huske hvor gammel han er blevet. Han svarer hurtigt 2 år og viser 2 fingre. Så spørger jeg ham om hvor gammel han mon tror jeg er? Svaret kommer prompte “64”. (Jeg er altså 40, og synes ikke at jeg ser specielt gammel ud- men lige her skulle jeg nok ikke lige have spurgt) 😂
Det viser sig, at han ser et program som hedder “Abevej 64” – så alle voksne får at vide, at de er 64- også mor og far (som er i 20’erne)

Min niecer har sagt meget sjovt (eller det synes deres moster i hvert fald). “Gunhild hvor er hun egentlig fra – det er da et mærkeligt navn…” 😂😂😂 Sagt til fødselsdag ved min mormor, hvis søster hedder Gunhild

Min søster fortæller der er lus i skolen. Min niece udbryder “godt jeg sidder ved siden af en dreng” 😂😂

Jeg har inviteret min niece i teatret for første gang. Vi skal se Peters jul. Efter forestillingen hvor vi er færdige med at klappe udbryder hun “det var altså en god film”. Hele salen griner – det var så sødt

Utallige gange har jeg hørt børn nævne at den ene og anden kvinde har spist for meget, hvorefter det så viser sig deres mødre er gravide
En anden sød historie er dengang min søster var mindre skrev hun et klagebrev til julenissen. Kan ikke huske hvad hun fik, men dagen efter var der en ekstra gave som undskyldning fra nissen 🙂. Hun har også engang sparket til en død krage og givet den skylden for et familiemedlem døde. – Hun var vidst lidt sur over at blive vurderet “for lille” til at deltage i begravelsen.
En anden gang var jeg på shopping med min kusine i en tøjforretning hun spørger så om vi ikke skal lege voksne. Det indebærer så hun vrikker med rumpen gennem hele tøjforretningen og svinger med håret.

Det må næsten være en dag min datter længe studerede mit ansigt og så pludselig udbrød ” Mor hvorfor har du egentlig alle de flæskesvær i panden ” haha sådan en møgunge

Osvald på 3 år konstaterede i sidste uge hen over middagsbordet: “Far hedder rigtigt Kristian, mor hedder rigtigt Line og Osvald hedder rigtigt Bassemand”. Den må vi vist lige have arbejdet lidt med

Jeg er vikar på en skole – en af de første dage er der et barn der spørger: “har du ikke engang arbejdet her, hvor du var meget højere og tyndere”… 🙈😁 Jeg fortæller børnene at jeg har været væk i en periode pga jeg har fået mit barn nummer to, og at jeg synes det er snyd han ikke tog den store mave med, da han kom ud… Hertil er der et af børnene der meget ivrigt fortæller: “jeg blev født ved kinesersnit”… 😁 Ja så snakkede vi ikke mere om min mave..

Jeg hører det bedste, dejligste og skønneste hver eneste aften, når jeg putter mine børn, og de siger; “Jeg elsker dig, mor – helt op til månen og tilbage igen” 💜💙

Malene

4 comments on “Vinderen er fundet! Og en opskrift på frozen yoghurt.”

    • Hej Maja. Det er almindelig yoghurt jeg har brugt. Beklager det ikke fremgik. Jeg har lige rettet det til i opskriften. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det <3

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.