Vores New England ferie

Vores sommerferie gik i år til New England i det nordøstlige USA. Vi var på samme tur for tre år siden, hvor vi havde en fantastisk ferie. I år lagde vi ud med et stopover på Island, men ellers er ruten nøjagtig den samme.

Vores New England ferie

Cape Cod

Boston

Vi startede i Boston sammen med Nats lillebror, hans fætre og deres familier. Det var 4 dage med hygge, afslapning og familietid. Vi var bl.a en tur i Salem og lære lidt om heksejagten fra 1692. Du kan læse om vores besøg her.

Og så var vi en tur i Fenway Park, for at se Boston Red Sox slå rivalerne fra New York Yankees i baseball. Det gjorde de heldigvis! Mens vi sad der gik det op for os, at vi sidst var i Fenway Park på præcis samme dato for tre år siden. Ret pudsigt. Jeg har skrevet lidt om vores første baseballkamp her.

Boston Red Sox, New England

Cape Cod

Efter nogle dejlige dage i Boston tog vi til Cape Cod, hvor vi havde lejet et sommerhus sammen med Nats stedmor, hans storebror og familie. Det tager et par timer at køre til Cape Cod fra Boston, afhængig af hvor man skal bo, så det er ikke så lang køretur.

Vi havde et stort sommerhus, som lå lige ud til en privat strand og det var simpelthen skønt. Pigerne var næsten konstant i vandet og vi var heldigvis nok voksne til, at vi kunne skiftes til at gå med dem. Hvor får børn al den energi fra?

Cape Cod er et rigtigt feriested. Sådan et sted hvor du møder folk i badetøj i supermarkedet og hvor man tager på restaurant lige fra stranden med håndklæde om håret. Kort sagt, et meget afslappet og helt ned på jorden-område.

Badesø. Cape Cod, New England

Strandene og badesøerne er det de fleste bruger deres dage på. Men på badefrie dage eller om aftenen er der masser af ting at tage sig til. Jeg har lavet en liste over de bedste og sjoveste ting – også for børn. Du kan læse min liste lige her.

Mens vi var på Cape Cod tog vi også en endagstur til Martha’s Vineyard. Det var en fantastisk dag på en fantastisk smuk ø. Der er en helt speciel stemning på øen. Og så har de nogle af verdens allersmukkeste huse, nemlig The Gingerbread Houses, som ligner dukkehuse i menneskestørrelse. Tænk at bo der!

Gingerbread houses, Martha's Vineyard

Maine

Fra Cape Cod tog vi til Maine for at holde ferie med Nats mor, lillesøster og hendes familie. Nats bedsteforældre boede i Wells og han har derfor altid holdt sommerferie der som barn. For ham, hans mor og søskende er Maine, og især Wells, fyldt med minder. Og dem deler han selvfølgelig gerne ud af. Vi har derfor været rundt og se alle de smukkeste steder og spist de lækreste steder. Udover at bade en masse på den meget specielle og særprægede strand i Wells.

Wells Beach, Maine, New England

New England

New England dækker den nordøstligste del af USA og omfatter staterne Massachussetts, Maine, Connecticut, Vermont, New Hampshire og Rhode Island.

Det var her pilgrimmene i sin tid landede, da de sejlede den lange tur fra England ombord på Mayflower og området fik derfor navnet New England. Hvis du er interesseret i den del af USA’s historie, kan du besøge Plymouth Rock, hvor Mayflower angiveligt lagde til. Her kan du se stenen og komme ombord på en kopi af Mayflower. Området er hyggeligt, men personligt synes jeg at stenen er lidt af en fuser.

Plymouth Rock

Til gengæld synes jeg, at de personlige beretninger om de pilgrimme, der var om bord på Mayflower og hvordan de klarede rejsen og den første tid i USA, er virkelig interessant. Den historie bliver bedst fortalt på Pilgrim Museum i Provincetown på Cape Cod.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen