Sådan vælger du det rette bæreredskab

Hvis du for nyligt har fået en lille ny, så er der helt sikkert en masse, der skal være styr på. En af tingene kan være, hvilket bæreredskab du bør vælge, hvor både dig og din baby skal føle jer komfortable. Et bæreredskab kan være med til, at du og den lille får knyttet et tættere bånd, da I kan komme helt tæt på hinanden. Derudover så er det utrolig praktisk, da du kan bevæge dig frit, samtidig med, at du har styr på din baby.

Hvad føles godt?

Der er mange forskellige modeller og former for bæremuligheder, så derfor bør du undersøge, hvad du tror passer bedst til dig. Dette kunne f.eks. være en ringslynge, hvor man binder slyngen gennem to ringe. Dette er især godt til dig, der ofte er på farten. Derudover er der også fastvikle, der kan bindes på mange forskellige måder. Du kan også vælge en strækvikle, der især er god at bruge med nyfødte. Der er mange fordele og ulemper, ved de forskellige redskaber, hvor det bedste råd er at tage ind og prøve, hvad der føles bedst for dig.

Hvad skal du ellers overveje?

Nu, hvor du kender nogle af dine muligheder, så kan du også overveje, hvor ofte du gerne vil bære på dit barn, og hvordan du vil gøre det. Mange foretrækker at bære barnet på maven, hvor du skal finde frem til, hvad du selv foretrækker. Det er desuden også vigtigt, at du vælger en slynge i god kvalitet, da det jo gerne skal føles trygt og sikkert, når du vælger at benytte bæreredskabet. Alle disse overvejelser kan gøre det lettere for dig at udvælge, hvad du bør købe. Som sagt så er det dog vigtigt, at du prøver produkterne inden du bestiller dem hjem, så du kan fornemme om det føles helt rigtigt.