Forkæl dig selv med lidt wellness

Kunne du godt tænke dig at give din krop ro til at slappe af og virkelig komme ovenpå? Det kan være, du går rundt med en følelse af konstant at være brugt, og måske der også er nogle muskelspændinger eller lignende, der spiller ind. Det er noget, rigtig mange danskere mærker til. Der er mange måder, man kan hjælpe dig selv lidt på. For nogle er det nok at flytte rundt i kalenderen, så der måske ikke er så meget at se til.

For andre kræver det lidt mere. En form for forkælelse til kroppen, rigtig mange er blevet glade for gennem de seneste år, er at lade prøven prøve en tur i cryosauna. Cryosauna kan give dig en bedre hverdag: Mens der måske ikke findes den helt store videnskabelige evidens for, at det virker, kan man prøve at lytte til dem, der har prøvet det – og her er der altså en bred vifte af folk, der har gode oplevelser med det.

Hvad går det ud på?

Måske du har hørt ordet cryobehandling eller cryosauna før, uden du egentlig helt har sat dig ind i, hvad det indebærer. Cryo indebærer, at du bliver udsat for meget lave temperaturer i op til tre minutter. Der er tale om temperaturer på ned til minus 140 grader. Grundet temperaturerne er det derfor også vigtigt, at du følger de råd, der gives, samt kun gør det i klinikker, hvor der er veluddannet personale.

Denne cryosauna er medicinsk godkendt, hvilket er en blandt få i Danmark. Det betyder også, at du vil få en oplevelse af tryghed og erfaring, der forhåbentlig spiller positivt ind – faktisk har behandlingsformen her været i brug i mere end 20 år, så du er langt fra den første. Mange oplever et energiboost, der kan være svært at få andre steder – og det er noget, du kan bruge til noget!