En af Evas helt store livretter er fyldt peberfrugt. Når de så serveres som halloween peberfrugter vil begejstringen ingen ende tage. De ligner jo Jack o’lanterns i miniformat og så smager de tilmed pragtfuldt.

Jeg serverede de her halloween peberfrugter en aften, efter vi havde hygget hele eftermiddagen med at skære græskarlygter. Det var den helt perfekte afslutning på en god dag.

Fyldte halloween peberfrugter

Jeg plejer kun at bruge kødfyld, når jeg laver fyldt peberfrugt, og så laver jeg altid ris, pasta eller en salat ved siden af. I disse halloween peberfrugter har jeg blandet ris i kødfyldet, så det er nærmest et alt-i-et måltid.

Opskriften er til 4 personer.

Du skal bruge

4 orange peberfrugter

200 g hakket oksekød

2 dl kogte ris

1/2 løg

Salt og peber

1 tsk tørret oregano

1 ds. hakkede tomater

1 håndfuld babyspinat

100 g revet ost

Sådan laver du halloween peberfrugter

Vask peberfrugterne og skær toppen af i zigzag-mønster. Fjern kernerne og skær et ansigt på siden af peberfrugten, som hvis det havde været et græskar.

Hak løget fint og svits det i lidt smør på panden.

Tilsæt kødet og brun det af. Krydr med salt og peber.

Tilsæt tomater og spinat. Skru ned for blusset og lad det simre i ca. 5 minutter.

Tilsæt osten og vend det sammen med kødet.

Bland kødfyldet sammen med de kogte ris og fyld det i peberfrugterne.

Sæt dem i et ildfast fad og giv dem ca. 25 minutter ved 180 grader.

Fyldte halloween peberfrugter

Jeg er vild med Halloween. Det er gået hen og blevet en af mine yndlingstraditioner og jeg er så glad for at traditionen breder sig år for år. Det er skønt at få lidt hyggelig uhygge ind i en ellers kedelig årstid. Især er jeg glad for muligheden for at lege lidt med maden.

Vil du have flere idéer til sjove halloweenopskrifter, så se med her:

Alt til Halloween

Eller på min halloweensamling på Pinterest:

Halloween

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.