Huskeliste til juleaften

Jeg har lavet en huskeliste til juleaften. Måske kan du bruge den som inspiration, hvis du også skal være vært.

I år skal juleaften nemlig holdes hos os. Det er første gang vi skal stå for det og jeg glæder mig meget. Jeg har altid holdt juleaften hos mine forældre, på nær nogle gange hos min farmor og farfar som barn, en enkelt gang i Australien og for 4 år siden i USA. Juleaften hos mine forældre er, som min juleaften skal være. Jeg er meget traditionsbunden når det kommer til julen og jeg elsker at alt er så forudsigeligt og planlagt, selvom Nat måske synes at der er lige i overkanten at der er hele 4 dage, som er præget af traditioner 🙂

Jeg har flere gange tænkt, at jeg en dag gerne vil prøve at stå for juleaften, selvom jeg ved at min mor meget nødig vil af med den tjans. Overraskende nok foreslog hun selv, at de kunne komme hjem til os i år. Det giver meget god mening, for vi skal rejse et par dage senere og desuden kommer Nats mor på besøg henover julen.

Juleaften huskeliste

Fordi jeg elsker juleaften som den altid har været, så vil jeg så gerne have at den også i år bliver sådan. Jeg har derfor lavet en huskeliste, så jeg forhåbentlig får skaffet alt hvad vi skal bruge. Har jeg glemt noget? Eller rettere; hvad har jeg glemt? Giv gerne et tip i kommentarfeltet. Hvad må ikke mangle til din juleaften?

Her er min huskeliste til juleaften

Hovedret

And
Æbler
Svesker
Rødkål
Ribsgele
Appelsiner
Ribs
Kartofler
Franske kartofler / menu chips
Små pillede kartofler eller glaskartofler
Sovsekulør
Smør
Mel
Sukker
Salt / peber

Dessert

Grødris
Sødmælk
Fløde
Mandler
Vaniljestang
Sukker
Kirsebærsovs

Diverse

Mandelgave
Dug
Servietter
Bordpynt
Juletræslys
Sanghæfter
Rødvin
Sodavand
Juleøl

Snack

Klementiner
Nødder
Chokolade
Konfekt

Del på twitter
Twitter
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

xoxo Malene

7 kommentarer til “Huskeliste til juleaften”

  1. Meget fin liste. Den tror jeg lige jeg vil printe ud. Hos os får vi også franske kartofler til anden. Og hvad med glaskartofler til brunede kartofler?

    1. Uh, tak for det. Selvfølgelig skal der franske kartofler på bordet. Jeg har rettet det på listen. Også glaskartofler. Tak skal du have Bente <3

  2. Pingback: December - Top 5 på bloggen og hos mig - Helt op til månen

    1. Tak Mona 🙂 Jeg har faktisk efterfølgende lagt mærke til at min mor også bruger små pillede kartofler, så det retter jeg lige. Og tilføjer sukker 🙂

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen