Disse apps skal du have på din telefon

Nu til dags findes der næsten en app til alting. Du kan bestille din mad via apps, spille online spil, dele billeder og meget andet. Hvis du er en af dem, som klarer det meste via computeren, så er det måske tid til at opdatere dit app-katalog. Apps gør nemlig dit liv en hel del lettere, så du med få klik kan komme direkte til sagen.

De mest downloadede apps i moderne tid

Selvom der findes praktiske apps til lidt af hvert, så tager underholdnings-applikationerne førstepladsen inden for de mest downloadede apps. Undersøgelser fra 2021 viser at TikTok ligger nummer 1 som den mest downloadede app på verdensplan.

Lige bagefter følger underholdning og kommunikationsplatforme som Instagram, Facebook og WhatsApp. Vi bruger altså stadig mest vores telefoner til at kommunikere, til underholdning og til at dele billeder med hinanden.

Apps der får dig fra A til B

De fleste kan ikke overleve uden deres Google maps. Google maps er smart GPS på din telefon, som endda kan kobles til i din bil, så du kan finde vej, når du kører. Men det er ikke den eneste app, som hjælper dig med at komme fra A til B.

Rejseplanen er også en af de mest populære apps her i Danmark. Med et travlt transportsystem kan det være svært at følge med på de fysiske tavler på diverse tog- og metrostationer. Derfor bruger danskere Rejseplanen til at tjekke de næste bus, tog og metrotider, så de kan komme afsted til tiden.

Få tjek på det finansielle

En anden populær app, at have på sin telefon er sin e-boks. Det er besværligt at skulle logge på computeren, hver gang man skal tjekke, hvilken mail der nu er landet i e-boksen. Nu er det heldigvis meget nemmere, fordi e-boksen kan ligge på din telefon.

Alle danske banke har også en mobilapp, så du kan holde styr på din økonomi hurtig og enkelt. Du kan også flytte penge mellem dine forskellige kontoer, overføre penge til andre og åbne nye kontoer. Mobilepay er også en god applikation, hvis du gerne hurtig vil kunne sende penge frem og tilbage via et telefonnummer uden, at du behøver sidde ved computeren og bakse med kontonumre.

Hvilke andre apps er relevante?

Det gør dit liv en hel del lettere, når alt er tilgængeligt på din telefon. Det afhænger naturligvis af dine behov, hvilke apps der er nødvendige for dig, men hellere have for mange end for lidt – det fylder jo ikke særlig meget. Hvis du for eksempel elsker take-away kan det være en god ide at downloade Wolt eller Just Eat. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på de aktuelle nyheder, så kan du downloade Politiken eller TV2s nyheds-app.

Der er endda også en app for Krak, så du kan finde telefonnumre på mennesker, adresser eller firmaer. Du kender sikkert Kraks hjemmeside, og selvom den er super nem og brugbar, så gør du det nemmere for dig selv, hvis du har deres app downloadet på din telefon.