Find den rette pære til din lampe

Er du vant til at gå ned i det lokale supermarked, når pæren i din lampe springer? Det er der såmænd heller ikke noget galt i, og mange supermarkeder har efterhånden også et rimeligt udvalg af belysning. Alligevel kan der tit være mere at hente online, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik og sortere udvalget efter de krav, du har til pæren. Du kan finde den helt rette elsparepære her.

Her er det vigtigt, at du har muligheden for at filtrere, så du kun får vist pærer med den fatning, der passer til din lampe. Det kan være, det allerede indskrænker feltet så meget, at du ved, hvad det er, du nu skal have fat i. Hvis det ikke er tilfældet, kan du yderligere søge videre og blandt andet kigge på det lys, der sendes ud, samt hvor høj intensitet, der lyses med. Måske du kan sammenligne med de pærer, du allerede har.

Erstat de gamle pærer

Hvis du tænker, at det kræver specielle lamper at kunne montere energisparepærer, så er du ikke helt rigtigt på den. LED-pærer kan generelt erstatte almindelige pærer uden problemer. Det betyder for dig, at du får en lampe, der sluger mindre strøm og derfor også er en mere grøn løsning. Det er både noget, klimaet kan takke dig for, men din pengepung vil formentlig også nikke anerkendende til beslutningen om at bruge elsparepærer.

Hvis du synes, det er svært at finde den rette pære, kan du altid kigge på den, du har lige nu. Hvis du stadig har kassen liggende, vil du her kunne aflæse de forskellige værdier, pæren har, som angiver dens varme, farve og lumen, som alle har noget at sige for det endelige lys. Det kan du sagtens overføre til LED-pærer, der er gode til at oplyse om det, de svarer til.