Skab wauw-faktor i dit hjem med disse tips

Indret dit hjem med nogle gode tips

Det kan være svært at komme på indretningsidéer, som skiller sig ud fra mængden, når man indretter sit hjem. Derfor leder mange af os efter inspiration på internettet! Vi har samlet nogle af de bedste indretningsidéer, som helt bestemt tilføjer wauw-faktor til dit hjem. 

Tapeter 

Tapeter er endelig et indretning-element, som er på vej ind igen! Os som virkelig hungrer efter wauw-faktorer i vores hjem, har ventet længe på denne dag. Når man tapetserer sit hjem, kan man næsten ikke undgå at skabe wauw-faktor – særligt hvis man gør brug af tapeter, som er fyldt med mønstre og/eller smukke og ekstraordinære farver. 

Smukt tapet kan uden tvivl lyse selv den kedeligste stue op! Mon ikke også at du kan finde nogle farver og mønstre, som du finder tiltalende. Hvis du er typen, som har to tommelfingre, kan det måske være en god idé at hyre professionelle til at hjælpe dig med tapetserings-projektet. Det er nemlig yderst vigtigt, at det bliver sat op korrekt og lige. Hvis ikke, kan det hurtigt ses, specielt hvis du har valgt et tapetdesign med store mønstre. 

Farver 

Der er heller ikke noget, der kan skabe en fantastisk wauw-faktor, som flotte farver. I en lang periode var lyse og forsigtige farver meget moderne, og langt de fleste husholdninger – specielt i Danmark – gjorde brug af disse farver. Over den seneste årrække ser vi dog, at folk er begyndt at bruge andre og mere prangende farver. Det gælder ikke kun brugen af farver i hjem og indretning, men også når det handler om farver i forbindelse med påklædning. 

Unikke genstande fra ferier 

En anden idé, som I kan gøre brug af, for at skabe wauw-faktor i hjemmet, er unikke genstande fra ferier. På den måde er der heller ingen tvivl om, at hjemmet bliver langt mere personligt. Hvad med at investere i stof med flotte farver og mønstre, næste gang i er af sted på ferie? Stof kan også nemt transporteres hjem i en kuffert, uden at man behøver at være bange for, at det går i stykker. Du kan efterfølgende sy smukke gardiner eller pudebetræk af stoffet. 

Swimmingpool 

Hvis du virkelig vil gå all-in på at skabe wauw-faktor i boligen, skal du måske overveje at få swimmingpools i haven! Ja, det kan faktisk nemmere lade sig gøre, end de fleste måske tror. Selvfølgelig kræver det en lille økonomisk investering, og man må selvfølgelig også undvære en smule græs og plads i haven til planter mv., da poolen tager en del plads. Dog er der ingen tvivl om, at du vil blive et hit både blandt venner og familie, hvis du får en swimmingpool i haven.