Urtekrebinetter

Søger du en opgradering af de klassiske krebinetter, så prøv denne opskrift på skønne, velsmagende urtekrebinetter.

En af de helt sikre retter på menuen herhjemme  er krebinetter. Eller er det karbonader? Der er vist ret delte meninger om hvad der er hvad, afhængig af hvor i landet man bor. Krebinetter med en god ærte/gulerodssovs har længe været Leas livret. Faktisk var det noget af det første hun spiste som baby og det har været et sikkert hit lige siden.

For variationens skyld har jeg prøvet at lave urtekrebinetter med brasede kartofler. Mums, de smager godt. Jeg tænker, at de kommer på madplanen oftere end de klassiske krebinetter fremover.

xoxo Malene

Urtekrebinetter

Urtekrebinetter

Urtekrebinetter en en opgradering af den klassiske krebinet.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid10 min
  • Samlet tid20 min
  • Antal pers.6

    Ingredienser

    • 600 g hakket kalv og flæsk
    • 1 håndfuld frisk estragon
    • 1 håndfuld bredbladet persille
    • 1 håndfuld frisk timian
    • Salt og peber
    • 1 spsk mel
    • 2 æg
    • 2 dl rasp

    Sådan gør du

    1

    Rør farsen sammen med krydderurter, mel, 1 af æggene, salt og peber.

    Form 6 kugler og flad dem let ud ved at trykke på toppen med håndfladen.

    Pisk det andet æg i en dyb tallerken med en gaffel.

    Hæld raspen i en anden dyb tallerken.

    Vend krebinetterne i æg og derefter i rasp.

    Steges på panden til de er gyldne og gennemstegte.

    Server urtekrebinetterne sammen med brasede kartofler.

    Urtekrebinetter

    Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

    Skriv en kommentar

    You have to agree to the comment policy.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Scroll til toppen