9 ting du kan lave på Cape Cod, Massachussetts

Hvis man zoomer ind på Cape Cod på et kort, så ser det ud som om USA lige stikker sin lille venstre arm ud og viser muskler. Når man spørger lokalkendte om hvor ting ligger, så er det steder som ‘lige ved albuen’, ‘oppe i knytnæven’ eller ‘overarmen sydpå’ der bliver nævnt. Det lyder spøjst, men man ved præcis hvilken retning, man skal bevæge sig mod.

Cape Cod

Cape Cod er et lækkert og helt ned på jorden feriested. Der er masser at se, masser at lave og masser af steder at spise. Her får du mine 9 bud på ting du kan lave på Cape Cod – også med børn.

Martha’s Vineyard og Nantucket

Tag en endagstur til Nantucket eller Martha’s Vineyard. Der er flere forskellige afgange til øerne fra Cape Cod hver dag. Jeg kan anbefale Martha’s Vineyard med de smukke huse og den specielle stemning, som jeg har skrevet om her. Færgeturen tager kun en time og man kan sagtens nå at se en masse på en dag. Gå ombord på færgen og tag bussen rundt, hvis du vil se mere af øen.

JFK Museet

John F. Kennedy museet i Hyannis er virkelig interessant. Det viser den personlige side af hele Kennedy-familien, som har boet i Hyannis siden 1926. I museets kælder kan du også finde Cape Cod League Baseball Hall of Fame.

Tag på stranden

Langt de fleste holder ferie på Cape Cod på grund af strandene. Der er masse af muligheder for både roligt vand i sundet og store bølger mod Atlanterhavet. De fleste steder skal man betale for at parkere ved stranden og nogle steder ligger parkeringspladsen så langt væk, at man skal med shuttlebus ned til stranden.

Pilgrimmonument og Provincetown museum

Pilgrimmonumentet

Pilgrim monument I Provincetown er et besøg værd, hvis du er i byen. Der er et lille, men interessant museum om de første pilgrimme, som kom til USA i 1620. Hvis du tager de 116 trin op til toppen af monumentet, så er der en meget smuk udsigt over byen og bugten. I det hele taget er Provincetown et besøg værd. Der er rigtig meget at se i den lille fine havneby.

Hvalsafari

Tag en sejltur og oplev nogle af verdens største hvaler helt tæt på. Der er rigtig gode muligheder for at se dem, især i sommermånederne. Hvis du er heldig kan du også se hvaler fra Coast Guard Beach eller Nauset Beach, hvor de ofte kommer helt tæt på kysten.

Badesøer

Der er rigtig mange søer på Cape Cod og langt de fleste kan man også bade i. Personligt er jeg vild med søerne, fordi de føles mere sikre og børnevenlige med lavt, roligt vand i et begrænset område. Der er, i de fleste søer, mulighed for vandcykling, padle boarding og andre vandaktiviteter.

Stranden på Cape Cod

Piratmuseum

Ikke så langt fra Kennedys Hyannis og Cape Cods lufthavn ligger Pirat museet, der fortæller historien om slaveskibet, der blev til piratskibet Whydah. En stor oplevelse for både børn og voksne.

Ægte amerikansk mad

Spis på den meget børnevenlige A&W i Harwich. A&W er en af de ældste fastfood kæder i USA og her kan du nyde en root beer og noget All American Food, præcis som fast food oprindeligt var tænkt.

Drive in

Tag tilbage til 50’erne med en tur i Drive In Bio i Wellfleet. Pak klapstole, tæpper, myggespray og snacks og parker med bagenden af bilen mod skærmen. Børn elsker at sidde i bagagerummet med åben dør og se film. Man får lyd fra enten radioen eller de store gamle højtalere, som skal sidde i vinduet.

Drive in, Wellfleet, Cape Cod

Hvis du er interesseret i guidede ture og flere oplevelser, så er det nemt at finde inspiration og booke ture hos [reklamelink] GetYourGuide som vi selv brugte til vores tur på Martha’s Vineyard.

Del på twitter
Twitter
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

xoxo Malene

2 kommentarer til “9 ting du kan lave på Cape Cod, Massachussetts”

  1. Pingback: Vores New England ferie - Helt op til månen -

  2. Pingback: Vores rejseår 2019 - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen