Vælg mellem forskellige typer ophold

Trænger du til at trække stikket og komme væk fra hjemmet i en enkelt dag eller to? Så er det værd at overveje at tage på et ophold i Danmark. Der findes et væld af forskellige opholdstyper, så du kan finde det perfekte ophold for dig. Læs med videre her og bliv klogere på, hvilke opholdstyper du kan vælge mellem.

Disse opholdstyper kan du vælge mellem

Herunder kan du se, hvilke opholdstyper du blandt andet kan tage på:

  • Spaophold – Et spaophold er perfekt for dig, der er vild med alt, hvad der har med selvforkælelse og velvære at gøre. På et spahotel er der et spaområde, og så har du ofte også mulighed for at booke diverse wellnessbehandlinger.
  • Hotelophold – En anden mulighed er, at du booker et helt almindeligt hotelophold. Det er også en rigtig skøn måde at komme væk fra dagligdagen i en dag eller to. Der findes masser af fremragende hoteller rundt omkring i Danmark. Du kan for eksempel tage en overnatning Nordjylland på et hotel.
  • Slotsophold – Et slotsophold er for dig, der gerne vil opleve at bo som de kongelige for en stund. Det er en helt fantastisk oplevelse, og det er noget, som alle bare må prøve minimum en enkelt gang i deres liv.
  • Kroophold – Hvis ingen af disse opholdstyper falder i din smag, kan du prøve at kigge nærmere på et kroophold. På et kroophold vil du opleve en helt særlig stemning og få serveret dejlig dansk kromad. Der er intet så hyggeligt som at overnatte på en kro.