Dejlige Danmark – Ny gæstebloggerserie

[indeholder reklame] Når solen skinner og fuglene kvidrer. Når der er flere cykler end biler på vejene. Når du er på stranden og kun hører havets bølger og grinende børn. Når der dufter af nyslået græs. Når du sidder på havnen med familien og spiser en kæmpe isvaffel. Når der bliver grillet i haver og parker. Når gågaden summer af glade mennesker. Lyder det ikke bare som sommer i vores dejlige Danmark?

Når sommeren i Danmark er perfekt, så er den PERFEKT!

Dejlige Danmark

Anbefalinger fra rejsebloggere

Der er rigtig mange steder i Danmark som jeg elsker. Der er også rigtig mange steder jeg endnu har til gode at opleve. Ligesom med rejser til udlandet, så søger jeg også personlige anbefalinger, når jeg skal på tur i sommerlandet. Hvem er bedre til at give anbefalinger end venner, familie og bloggere.

Danmark har massevis af virkelig gode rejsebloggere, som deler ud af deres ekspertviden om forskellige destinationer rundt omkring i verden.

Men når de ikke rejser rundt i verden, hvor holder de så mest af at være?

Jeg har spurgt nogle af Danmarks dygtigste rejsebloggere om, hvor deres yndlingsspot i dejlige Danmark er og du kan glæde dig til at læse med, når de fortæller om hver deres lille plet på Danmarkskortet over de næste måneder.

Smuk svane i dejlige Danmark

Min egen favorit i dejlige Danmark

Mit eget favoritsted i Danmark er, udover skønne dejlige Lolland, hvor jeg er vokset op, Bornholm.

Jeg var der første gang på lejrskole i 7. klasse og jeg har altid følt der var noget særligt over den lille ø i Østersøen, der er så anderledes end resten af Danmark. Masser af klipper, runde kirker og seværdigheder med særprægede navne. For ikke at tale om et syngende smukt sprog, som lyderbåde velkendt og eksotisk på samme tid.

Sidst vi var på Bornholm var Eva kun en baby og kan selvfølgelig ikke huske noget. Lea har endnu ikke oplevet øen.

Men vi er så heldige at Destination Bornholm har inviteret os på besøg og vi glæder os SÅ meget til en getaway til solskinsøen. Og jeg glæder mig til at dele en dugfrisk rejsebeskrivelse fra mit yndlingssted i dejlige Danmark, når vi kommer hjem.

Dejlige Danmark

I næste uge skal vi i sommerhus i Nationalpark Thy sammen med Kimicontour, så glæd dig til at læse med.

Hvis du vil læse tidligere gæstebloggerindlæg, kan du finde dem lige her.

13 kommentarer til “Dejlige Danmark – Ny gæstebloggerserie”

 1. Hej Malene,

  Jeg glæder mig til at høre om jeres tur til dejlige Bornholm. Lige som dig har jeg heller ikke været på øen siden jeg gik i 7. klasse, så jeg vil rigtig gerne derover en gang og gense alle de spændende steder.

  Jeg ønsker jer en rigtig god tur derover.

  1. Mange tak Kirsten. Vi glæder os også ustyrligt meget. Der er nemlig rigtig mange spændende steder <3

 2. Pingback: Dejlige Danmark: Nationalpark Thy - Helt op til månen - Rejser

 3. Pingback: Dejlige Danmark: Skagen - Helt op til månen - Rejser

 4. Pingback: Dejlige Danmark: Odsherred - Helt op til månen - Rejser

 5. Pingback: Dejlige Danmark: De danske øer på én dag - Helt op til månen - Rejser

 6. Pingback: Vores weekend på Bornholm - Helt op til månen - Rejser

 7. Pingback: Dejlige Danmark: Bornholm - Helt op til månen - Rejser

 8. Pingback: Dejlige Danmark: Ø-ferie på Ærø - Helt op til månen - Rejser

 9. Pingback: Dejlige Danmark: 3 skønne weekendophold - Helt op til månen - Rejser

 10. Pingback: Dejlige Danmark: Møn - Helt op til månen - Rejser

 11. Pingback: Dejlige Danmark: Naturen er gratis og altid åben - Helt op til månen - Rejser

 12. Pingback: Dejlige Danmark: Familieferie i Odense - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen