Anbefaling: Legoland og anden del af vores ferie

Anden del af vores sommerferie gik til Jylland, mest for at tage i Legoland.

Vi boede på Randbøldal Camping, som ligger 20 minutters kørsel derfra. Det var en god campingplads med to legepladser, en stor badesø og en restaurant. Vi har ikke stor erfaring med danske campingpladser, men det er dog første gang vi er faldet over en med restaurant. Og det var faktisk helt perfekt, at vi ikke skulle stå og lave mad efter en lang dag i Legoland. Badesøen var et stort hit. Det var anlagt en lille sandstrand på den ene side af søen, så de mindste kunne soppe. Og så var der vandrutsjebaner og svane-vandcykler, som man kunne sejle en tur i.

Det regnede desværre ret meget af tiden, men vi nåede dog at bade i søen hver dag alligevel. Hvis vejret havde været bedre, havde vi helt sikkert fået mere ud af opholdet på campingpladsen.

Campingplads

Campingplads

Mens vi var i Sverige fik vi selskab af mine svigerforældre fra USA og de var selvfølgelig også med på ferien i Jylland. Det var dejligt at have dem med. Især fordi pigerne elsker at være sammen med dem og det er skønt at de får tid sammen, når de ikke ser dem så tit. Men også fordi det bare er nemmere at have små krudtugler med i forlystelsespark, når de voksne er i overtal.

Legoland

Vi havde købt to-dagsbilletter til Legoland. Den første dag havde vi nærmest skybrudslignende regn, da vi ankom. Vi pakkede os ind i regntøj og fik det bedste ud af det. Og det gik faktisk rigtig fint. Vi var drivvåde, men det var heldigvis ikke koldt. Regnen stoppede da vi havde spist frokost og der var ingen kø overhovedet til nogen af forlystelserne.

Næste dag skinnede solen og det var dejligt varmt, men der var også en hel del flere mennesker. Det var to vidt forkellige oplevelser, men begge dage var fantastiske.

Legoland

Eva og Leas anbefaling af Legoland

Lea: Vi har været i Legos legeland

Eva: Legoland!! Jeg har sagt det mange gange.

Eva: Jeg tror man skal bruge 10 timer hvis man skal se hele Legoland. Eller måske hele dagen. Man skal køre så snart man vågner og så må man ikke spise noget. Bare afsted, så man kan se det hele.

Lea: Jeg tror 6 uger

Eva: Hahaha, du er fjollet Lea. Vil du være i Legoland i 6 uger? *Tænkepause* Det vil jeg også. Mor, må vi ikke det? Hvor mon man skal sove henne?

Eva: Man kan kun komme i Legoland, hvis man bor i Jylland.

Legoland

Eva: Det sjoveste var pariserhjulet. For jeg var oppe HELT ALENE.

Lea: Jeg synes karusellen.

Eva: Nej, det var safaribilerne. Nej, det allersjoveste var at lave snobrød og det aller aller sjoveste var at finde guld.

Lea: Nej det var legepladsen. Jeg snakkede i telefon.

Legoland

Legoland

Lea: Man må ikke spise candy floss, når det er regnvejr, vel mor? Så må man kun spise slik.

Eva: Så var det vist godt det ikke var regnvejr den anden dag.

Lea: Ejj, det regnede SÅ meget. Mine sko var plaskvåde. Jeg hoppede i vandpytter. Det var SÅ skægt, ik mor?

Legoland

2 kommentarer til “Anbefaling: Legoland og anden del af vores ferie”

  1. Pingback: Ferieminder: Roadtrip i Danmark - Helt op til månen

  2. Pingback: Hurraaaa - Bloggen har fødselsdag - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen