Min rejse-bucketlist

Nu er det snart et år siden vi har været uden for Danmarks grænser og jeg er laaaangt forbi det punkt, hvor udlængslen begynder at tage fat og min rejse-bucketlist er bestemt ikke blevet mindre af at verden har været lukket ned.

Jeg plejer at dele minder fra vores rejseår, her omkring nytårstid, men det indlæg ville blive alt for kort i år. Vi nåede nemlig kun en rejse i januar, inden Corona indtraf. Men det var til gengæld også en fantastisk og minderig rejse. Vi var nemlig på kombineret safari og badeferie i Kenya og Tanzania. En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg slet ikke er færdig med at skrive om endnu.

Læs også:

Vores rejseår 2018, hvor vi bl.a var rundt i hele Australien i 6 uger.

Vores rejseår 2019, som tog os til 6 forskellige lande med magiske oplevelser, herunder vintereventyr i Finland, storslåede slotte i Luxembourg og et roadtrip i USA.

Rejse-bucketlist. Med børn i Kenya

I stedet for et meget kort indlæg om 2020’s rejser, har jeg valgt at dele min rejse-bucketlist til inspiration for dig. Jeg elsker selv at læse andres rejse-bucketlists og jeg finder meget inspiration i at følge med i andre rejsebloggeres rejsedrømme.

Hvor ville du rejse hen, hvis penge og tid ikke var et problem?

Min rejse-bucketlist

Jeg startede min rejse-bucketlist for omkring 10 år siden og jeg har været så heldig at kunne sætte hak ved nogle af de allerstørste rejsedrømme; Rundrejse i Australien, historiske Pompeji, safari i Afrika, vintereventyr i Finland (jeg har dog endnu til gode at se nordlys).

Men selvom der bliver krydset af, kommer der mindst lige så mange nye på.

Her er et uddrag af min rejse-bucketlist – i fuldstændig tilfældig rækkefølge

Japan

Jeg har aldrig været i Asien, men der er mange steder jeg godt kunne tænke mig at opleve. Øverst på listen er Japan, som jeg tror vil være en vildt spændende kulturel oplevelse. Og så ville Eva og jeg glæde os til at spise sushi dagen lang.

Hawaii

For mig lyder Hawaii som indbegrebet af fred, ro og afslappethed. Det kunne jeg godt bruge i et par uger – mindst. Bare at se billeder derfra, får mig til at tænke på paradis. Lige i øjeblikket snakker Lea rigtig meget om Hawaii, så måske skal det være vores vaccination celebration vacation, når vi når så langt. Sådan en må der næsten til, efter det år vi har hungret efter udenlandske oplevelser.

En græsk ø

Jeg har været i Grækenland et par gange, men kun på fastlandet. Jeg synes Athen er fantastisk og jeg elsker alle de historiske oplevelser den byder på. Og jeg er vild med maden og menneskerne. Men jeg drømmer også om at besøge en græsk ø eller to. Jeg forstiller mig, at der er lidt Mamma Mia-stemning.

Europa roadtrip

Jeg har en drøm om at besøge alle lande med mine børn. Det kommer højst sandsynligt aldrig til at ske (Tid og penge, du ved…), men med et roadtrip gennem Europa kunne der komme en del lande på listen. Vi har næsten en rute planlagt, som giver mere end bare en gennemkørsel eller en enkelt overnatning i hvert land. Forhåbentlig bliver det en realitet en dag.

Tværs over USA

Ligesom jeg gerne vil besøge alle lande, vil jeg også gerne besøge alle stater i USA. Når vi er i USA, er udgangspunktet næsten altid Washington DC, hvor familien bor. Men vi forsøger at få en ny stat med på listen på hver tur. Indtil videre har vi Virginia, West Virginia, Tennessee, Arkansas, North Carolina, Maryland, Delaware, New Jersey, Pennsylvania, Massachussetts, New Hampshire og Maine. Så der er et stykke op til 50 endnu.

Sydafrika

Jeg har altid ønsket mig at komme til Sydafrika og jeg troede, at det var det land jeg skulle til, hvis jeg nogensinde skulle besøge Afrika. Selv efter vi har været i Kenya og Tanzania, vil jeg stadig gerne til Sydafrika.

Storbrittanien

Et roadtrip gennem Wales, England, Skotland, Nordirland og Isle of Man var oppe at vende for sommerferien 2020. Vi nåede ikke langt i planlægningen, så jeg ved ikke hvor lang tid sådan tur ville tage, hvis vi også skulle se andet end landeveje. Men Skotland er allerøverst på den liste. Og jeg skal nok nå det en dag.

Cruise på Norges fjorde

Det eneste jeg har set af Norge er Oslo. Og det er egentlig lidt for dårligt, når nu det ligger så tæt på. Vi har snakket om at tage dertil på skiferie på et tidspunkt. Mest for pigernes skyld. Jeg har absolut ingen erfaring eller ønske om at suse ned at store bjerge selv. Men jeg kunne godt tænke mig at opleve fjordene, som skulle være betagende smukke.

Sydamerika

Jeg har en drøm om at besøge Equador og Galapagosøerne, Machu Picchu i Peru og Påskeøen i Chile på én og samme rejse. Uden at have undersøgt det nærmere tænker jeg, at det er noget, der skal spares godt op til. Både i tid og penge. Men drømmen lever.

Hvordan ser din rejse-bucketlist ud?

Del på twitter
Twitter
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

xoxo Malene

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen