Picnic i Kings Park

Kings Park er verdens største bypark og er en virkelig smuk oase midt i storbyen Perth. Parken ligger lige ud til Swan River og har en masse udsigtsposter over floden mod Perth. Der er en botanisk have, mindesmærker, legepladser og forskellige cykel- og gåruter. Kings Park er en af de mest brugte lokationer til bryllupsbilleder og familiebilleder. Og det forstår man godt, for stedet er virkelig betagende.

Kings Park

Parken er altid velbesøgt, men når skolebørnene har sommerferie er parken fuld af glade familier. Folk har pakket madkurven og er taget i parken for at slappe af, lege på de mange legepladser, gå ture og bare nyde udsigten.

Da vi var i Kings Park var der mange mennesker, men det føltes ikke overfyldt, da parken er så stor. Vi havde pakket picnickurven med en masse lækkerier og satte os i skyggen af et stort træ i nærheden af en af legepladserne, så børnene kunne lege. Der var en ø midt i søen med klatrestativ og rutsjebaner. Og ved siden af var der en naturlegeplads i dinosaurtema, som var et stort hit for pigerne.

Kings Park

Bagefter gik vi en tur i botanisk have og så på den smukke natur. Det var virkelig varmt den dag vi der der, men der er heldigvis drikkefontæner langs ruten, hvor man kan få en tår at drikke og blive kølet lidt ned.

Kings Park

Kings Park

Kings Park

Kings Park

Kings Park

Kings Park

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen