Ferieminder: Boston, Massachusetts

Hvis du nogensinde får mulighed for at holde ferie i Boston, så glæd dig. Det er en fantastisk by med masser af historie og seværdigheder.

Vi var der første gang som familie i sommeren 2016. Nat har været der utallige gange. Han har familie der og er inkarneret Red Sox fan. Vi fløj til Boston fra Washington DC og landede ved middagstid, i god tid inden vi om eftermiddagen skulle se en baseballkamp. Ventetiden blev brugt på at spise frokost på en sportsbar og købe accessories.

Baseball

Uanset om du kan lide baseball eller ej, så er et besøg i Fenway Park til en Red Sox hjemmekamp et must. Fenway Park er det ældste baseballstadion i USA og folk kommer fra nær og fjern for at følge det historiske hold i kamp. Jeg er ikke selv baseballfan, men jeg synes, at det var en fantastisk oplevelse og jeg blev rørt, da hele stadion sang med på Neil Diamonds ‘Sweet Caroline’.

Fenway Parks kendetegn er den store grønne jernmur, som fylder hele den ene langside og som har givet navn til klubbens maskot ‘Wally the Green Monster’ og hans søster ‘Tessie’. Pigerne fik hver en bamse af de to maskotter og de var indenfor deres rækkevidde resten af ferien.

boston red sox

Freedom Trail

Næste dag gik vi en tur langs Freedom Trail. En rute på ca. 4 km, som førte os rundt i hele Boston centrum. Ruten er markeret med røde sten, så det er umuligt at fare vild og komme ud af kurs. Vi så bl.a. Boston Common, Old North Church og Paul Reveres hus og meget andet. Alt sammen spændende historiske steder.

boston freedom trail

boston old north church

New England Aquarium

Vi sluttede dagen af med et besøg i New England Aquarium. Her lærte vi lidt om havskildpadder, hilste på sæler og pingviner og rørte ved glade rokker. Eva var i hvert fald sikker på at de smilede til hende.

Trampoline Park

Dagen efter var det ulideligt varmt og pigerne og deres grandfætre var ikke i humør til for meget sightseeing, så vi tog en tur til Launch Trampoline Park. Og det kan klart anbefales, når børn skal have brændt lidt energi af. Trampolinparken ligger i Watertown lidt udenfor centrum og er klart nemmest at komme til i bil. Med offentligt transport tager det ca. en time fra Boston centrum. Men det er virkelig et besøg værd. Børnene havde en fest uden lige og taler stadig om trampolinparken. Jeg ved, at der er noget lignende under opsejling i Danmark og det glæder vi os til at prøve.

På vores sidste dag i Boston fik vi lidt familietid og en svømmetur i Nats tantes pool, inden turen gik videre i vores lejede bil til næste ferie på Cape Cod.

Hvis vi havde haft mere tid i Boston, skulle vi helt bestemt at været en tur i Public Garden. Jeg ville gerne have set svanebådene og statuerne af ænderne fra en af mine yndlingsbørnebøger ‘Make Way for Ducklings’

Jeg ville også gerne have set Sams Bar – where everybody knows your name. Baren, hvor serien ‘Cheers’ er filmet i 80’erne ligger i Boston, lige ved Fenway Park og er i dag en restaurant. Ved havnen i Boston kan man finde en tro kopi af Sams Bar.

Vi skal helt sikkert tilbage en dag!

4 kommentarer til “Ferieminder: Boston, Massachusetts”

  1. Pingback: Sommer og ferieplaner - Helt op til månen - Rejser

  2. Pingback: Ekstraordinær spiseoplevelse i London - Helt op til månen - Rejser

  3. Pingback: Salem, en spooky lille by I New England - Helt op til månen

  4. Pingback: Vores New England ferie - Helt op til månen -

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen