Serpentine National Park – et af de smukkeste steder i Western Australia

Et af de bedste minder fra tidligere ferier i Australien er Serpentine Falls, som min kusine Ann skrev om i dette indlæg. Denne gang nåede vi ikke at tilbringe så meget tid der, som jeg kunne have ønsket. Men vi var alligevel lige kort forbi for at se stedet.

Serpentine Falls

Serpentine Falls

Serpentine National Park har et stort picnicområde hvor man kan nyde sin medbragte mad. Der er også mulighed for at grille på de opstillede grille. Og bliv ikke overrasket over at få besøg ved bordet af en af de lokale. Kænguruerne ved nemlig godt, hvor der er godt at være og de færdes roligt mellem parkens gæster, i håb om at der falder lidt mad af.

Ved picnicområdet er der både toiletter og legeplads.

Serpentine Falls

Serpentine Falls ligger inde i Nationalparken. Parken er fuldt af dyreliv og smuk natur. Og så er der selvfølgelig vandfaldet og dammen, hvor folk kommer fra nær og fjern for at svømme og blive kølet lidt ned.

Det koster 13$ pr. bil at komme ind, men så kan man også blive hele dagen. Parken er åben hver dag fra 8.30 til 17. Der bliver hurtigt fyldt op, så kom i god tid. Vi var der i kort tid om formiddagen og vi så mange biler der måtte vende om, da vi kørte ud af parken

Serpentine Falls

Serpentine Falls

GemGem

1 kommentar til “Serpentine National Park – et af de smukkeste steder i Western Australia”

  1. Pingback: 8 af de smukkeste steder i Australien - Helt op til månen - Rejser

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen