Sommer og ferieplaner

Så er kalenderen rykket hen på SOMMER. Og vi har masser af skønne ferieplaner i kalenderen.

Vi har allerede kickstartet sommerens oplevelser med en fantastisk tur til Bornholm. Vi har hygget os så meget og jeg glæder mig til at dele alle vores oplevelser med jer indenfor de næste uger.

Træ ved Dueodde Strand

Ferieplaner

I 2016 var vi på en skøn ferie i New England-området i USA sammen med Nats familie. Faktisk var den så god, at vi i år har planlagt en næsten identisk ferie.

Vi starter vores New England-ferie i Boston, hvor vi skal bo hos Nats fætter og familie lige udenfor byen. Vi skal selvfølgelig en tur i Fenway Park og se en baseballkamp. Det er uundgåeligt, når halvdelen af familien er kæmpe Red Sox fans. Derudover skal vi på lidt (endnu ikke besluttet) sightseeing.

Ferieplaner baseball Fenway

Læs også: Ferieminder – Boston, Massachussetts

Derefter skal vi til Cape Cod sammen med Nats brødre og deres familier, samt hans stedmor. Vi har lejet et stort hus med plads til os alle og det skal nok blive festligt. Vi har ingen specifikke planer ud over hygge og strand, men vi er ved at se, om vi kan komme en tur til Nantucket eller Marthas Vinyard, mens vi er der.

Læs også: Ferieminder – Cape Cod, Massachussetts

Efter Cape Cod kører vi til Maine, hvor vi skal holde ferie med Nats mor og søster og hendes familie. Her har vi også lejet et stort hus med plads til alle. Pigernes kusiner er nøjagtig samme alder som dem selv og de plejer at have en fest, når de er sammen. I Maine glæder jeg mig allemest til at spise hummer hver dag. Mums!

Ferieplaner Maine, Skilt på grænsen

Jeg skrev for nylig et gæsteindlæg hos janeaway om netop New England. Selvfølgelig inspireret af vores forstående rejse.

Du kan læse indlægget HER

Ferietillæg

Den eneste måde dette års ferieplaner adskiller sig fra ferien i 2016 er, at vi dengang startede med nogle dage i Washington DC.

Denne gang starter vi på Island og det glæder jeg mig virkelig meget til. Det var egentlig meningen, at vi ville stoppe på Island på vejen hjem, for at tage lidt af jetlaget, som vi ofte bliver ramt af, når vi kommer hjem fra USA. Men tidspunktet passede ikke helt, i forhold til hvornår familien i USA kunne få ferie og hvornår Eva skal starte i skole. Så det bliver på udturen i stedet for.

Jeg har aldrig været på Island, men jeg har altid ønsket mig at se øen. Vi skal selvfølgelig bade i varme kilder, se vandfald og gejsere og opleve hvaler og nuttede søpapegøjer.

Resten af sommeren

London

Om et par uger tager Nat og jeg på en kort kærestetur til London. Det er meget længe siden vi sidst var på voksenferie, så vi glæder os. Vi har ingen planer udover at se Boston Red Sox møde New York Yankees for første gang i Europa.

Luxemborg

Nat skal arbejde i Luxemborg og pigerne har ønsket, at komme på ferie hos mormor og morfar i samme uge. Så i stedet for at være alene hjemme, tager jeg med Nat på arbejde i nogle dage. Jeg kommer til at have ret meget tid på egen hånd, men det er jeg sikker på bliver helt ok.

Knuthenborg

Noget af det vildeste (pun intended :-)) ved denne sommer er, at vi skal overnatte i Knuthenborg Safaripark. Lige siden nyheden om den mulighed kom ud, har jeg været helt ekstatisk. Jeg havde endda en note i min kalender, da de åbnede op for reservationer, så jeg var sikker på at vi kunne få en plads.

Læs også: Anbefaling: Knuthenborg Safaripark

Jeg har været i parken hundredevis af gange som barn og kommer stadig mindst en gang om året, så det bliver så stort at skulle sove mellem giraffer og næsehorn.

Og så er det en god forsmag på safarioplevelsen inden vi tager på eventyr i Afrika til næste år.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen