Ferieminder: Cape Cod, Massachusetts

I sommeren 2016 var vi på Cape Cod i USA. Det var den midterste del af vores 3 ugers ferie, som startede i Washington DC, efterfulgt af nogle dage i Boston, som du kan læse om HER. Efter Boston kørte vi i vores lejede bil til Chatham på Cape Cod, hvor vi skulle holde ferie med Nats far, stedmor, storebror, svigerinde, niece og nevø.

Cape Cod

Vi havde lejet et stort hus med mange værelser, så der var plads til os alle sammen. Nat og jeg fik the master bedroom med direkte udgang til den indendørs pool og med eget badeværelse. Pigerne fik værelset lige ved siden af, selvom de alligevel kom ind og sov sammen med os.

På Cape Cod er der aldrig langt til stranden. Vi var også ude og bade i Atlanterhavet en enkelt gang, inden vi fandt en badesø i nærheden af sommerhuset, som jeg var meget mere tryg ved. Vandet var helt roligt og et stykke af søen var hegnet ind, så man kunne bade i fred for fisk og andre søuhyrer. Der var dog en enkelt snapping turtle, som fik forvildet sig indenfor indhegningen til stor morskab for børnene.

Cape Cod

Cape Cod

JFK-museum

På Cape Cod er der masser at tage sig til. Vi var bl.a. ude at spille minigolf, se en baseballkamp, køre gocart, shoppe og spise is. Og så besøgte vi JFK Museum i Hyannis. Det er helt sikkert et besøg værd, hvis man, som de fleste, er fascineret af Kennedy-familiens historie. Sammen med JFK-museet ligger også et baseball-museum.

Cape Cod

Cape Cod

Provincetown

Den allerbedste dag, efter min mening, var vores besøg i Provincetown, som ligger helt oppe i spidsen af Cape Cod. Den by kunne jeg godt bruge meget længere tid i. Den er på samme tid så festlig og rolig. Der er det skønneste havnemiljø med masser af liv og aktiviteter og en meget behagelig stemning.

Vi spiste frokost ved havnen og min dejlige madmodige datter ville have muslinger og kun muslinger, så hun spiste en hel skålfuld for sig selv.

Cape Cod

Efter frokost gik vi en tur til Pilgrim Monument and Museum. Vi lærte en masse om pilgrimmenes ankomst fra England med Mayflower for 400 år siden. Og vi så den smukke udsigt over Cape Cod fra toppen a monumentet.

Cape Cod

Cape Cod

Cape Cod

Efter en skøn ferie på Cape Cod, skulle vi videre til Maine, for at holde en uges ferie. Det var en lang køretur, så vi have taget sandwich og frugt med og stoppede ved Plymouth Rock og holdt en lille picnic. Plymouth Rock er en meget berømt sten, som har noget at gøre med pilgrimmenes ankomst. Men ingen er helt sikre på hvad. Området er dog ret interessant og har bl.a en kopi af Mayflower, som man kan komme om bord i.

Cape Cod

1 kommentar til “Ferieminder: Cape Cod, Massachusetts”

  1. Pingback: Sommer og ferieplaner - Helt op til månen -

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen