3 tips til at holde dine børn varme udenfor om vinteren

Vintertiden byder på lave temperaturer. Derfor er det vigtigt, at du klæder dit barn på til kulden. For selvom at det er koldt udenfor, elsker børn stadigvæk at være udenfor og lege. Læs med videre her og find tips til, hvordan du holder dine børn varme, når de er udenfor om vinteren.

  1. Klæd dem på med flere lag tøj

3-lagsprincippet er ideelt til voksne, og det er også godt til børn. Dine børn skal have den rette påklædning på, da de helt sikkert er udenfor og lege selv, når temperaturen er på sit laveste. Ved at klæde dine børn på med flere lag tøj sikrer du, at de hverken bliver kolde, våde eller for varme.

  1. Hue og luffer eller vanter er et must

Når dine børn er udenfor, er det vigtigt, at de har hue på. Det første varmetab sker nemlig som regel fra hovedet. Det er alfa og omega, at der er tale om huer, der beskytter dine børns ører. Derudover skal du sørge for, at der er vanter eller luffer i dine børns vintergarderobe.

  1. Praktiske vinterstøvler er uundværlige

Praktiske vinterstøvler bør være en del af alle børns garderobe om vinteren. Når det kommer til vinterstøvler børn, skal de være vandtætte og med fór. Ydermere bør vinterstøvlerne være regulerbare med enten velcroremme eller snørebånd. Samtidigt er det en fordel at have uldsokker klar, som dine børn kan have på, når dagene er ekstra kolde. På den måde har dine børn altid varme fødder.