Hyggelige aktiviteter med børnene

Står du alene med børnene en weekend, uden helt at vide hvad i mon skal foretage jer? Eller er der bare dømt familiehygge hvor alle skal kunne være med? Så får du her en lille liste med aktiviteter som kan laves i fællesskab med børnene, og som forhåbentlig vil være sjovt for både dem og dig som forælder!

Dekorering

Den første ide til en aktivitet er at i sammen kan dekorere brugsgenstande med posca tusser. Tag i jeres lokale genbrugsbutik og køb – måske i samspil med børnene – forskellige brugsting, som i kan tage med hjem og dekorere. Find derefter posca tusser tilbud, og køb hjem hvis ikke i har allerede. Det er smartest at finde et posca tusser tilbud, da de ellers kan blive en smule dyre. Posca tusser tilbud findes flere steder, så det er bare om at lede, inden der købes hjem!

Puslespilslægning

Den næste ide til en aktivitet, er at lægge puslespil. Her er der nemlig mulighed for at hele familien kan være med i forskellige grad. Puslespil findes nemlig mere eller mindre til alle aldersgrupper, og hvis far eller mor sidder ved siden af med deres eget, er det ikke svært lige at række over for at hjælpe børnene, skulle de bede om det, eller have brug for det. Du kan også sagtens side som forælder bare med et børnepuslespil, og nyde samværet i at lægge puslespil med dit barn!

Male og tegne

Sidst, men ikke mindst, er den totale klassiker at male eller tegne. De fleste børn har prøvet det, og langt de fleste er også fan af det. Der er mulighed for at udforske forskellige veje. I kunne anskaffe tusser og farveblyanter, eller måske i er mere eventyrlige, og i fællesskab med børnene vil kaste jer ud i maling. Hvad end det er med akryl- eller vandmaling, kræves der pensler og tålmodighed!