Idéer til adventsgaver til børnebørnene

Bedsteforældre elsker at forkæle deres børnebørn. Derfor er der også mange bedsteforældre, som køber adventsgaver til børnebørnene. Men hvad skal du købe til dine børnebørn? Herunder finder du inspiration til, hvad du kan give børn i adventsgave.

Det kan du give dine børnebørn i adventsgave

Du kan vælge mellem et hav af forskellige ting, når du skal købe fire adventsgaver til børnebørnene. Selvfølgelig kommer dit valg af gaver an på, hvor gamle børnene er, samt hvad deres interesser er. Men det kan alligevel være, at du kan finde flere gode idéer her:

 • Legetøj –

  Legetøj er altid en sikker vinder, når du skal finde på adventsgaver til børnebørnene. Elsker et af dine børnebørn Spiderman, så er det værd at overveje at købe noget Spiderman-legetøj. Det kan også være, at du har et barnebarn, der er vild med heste. I så fald bør du finde noget legetøj, der har med heste at gøre.

 • Tøj –

  Tøj er endnu en god adventsgave. Mangler dine børnebørn termotøj, kan du købe noget lækkert termotøj til dem. Find termotøj til børn her. Du kan ydermere købe et par fine juleoutfits til børnebørnene.

 • Slik –

  De fleste børn er helt vilde med slik. En af adventsgaverne kan være en stor pose slik eller lignende, som dine børnebørn kan nyde. Du kan desuden vælge at give dem en chokoladejulekalender som den første adventsgave.

 • Bøger –

  Sidst men ikke mindst er bøger en oplagt adventsgave. Du kan vælge mellem et væld af spændende, lærerige og sjove børnebøger, så du kan finde de helt rigtige bøger til dine børnebørn.