Sådan får du dit barn til at sove  

Få dit barn til at føle sig tryg og sikker, så det føles komfortabelt og har det godt, når det skal sove. Det kan du gøre ved at give det et sted, hvor det kan føle sig trygt og sikkert. Det kan være i et mørkt og afskærmet rum, hvor der er stille og roligt.

 

Her kan du begynde at skabe en rutine, som dit barn kan følge hver dag, før det skal sove. Det kan være at give det et varmt bad, læse en godnathistorie eller synge en sang.

 

Det er vigtigt, at dit barn føler sig tryg ved at følge disse rutiner, hver gang det skal sove, så det lærer at slappe af og få en god nats søvn. Det hjælper dem også til at kunne falde i søvn hurtigere og blive bedre udhvilet, så de er klar til næste dag. Derudover vil en god nats søvn hjælpe børn med at styrke deres immunsystem, mindske stress og øge deres mentale almentilstand.

 

En slyngevugge kan hjælpe

For at hjælpe dit barn med at få en god nats søvn, kan en Moonboon slyngvugge være et godt supplement. En slyngvugge er et sted, hvor dit barn kan ligge og vugge sig selv til ro, mens det stadig er trygt og sikkert. Dens bevægelige design gør det lettere for dit barn at komme i gang med at vugge, da bevægelserne kan minde om de bevægelser, det havde, da det lå i din mave.

 

Det giver dit barn en komfortabel følelse, der hjælper det med at slappe af, så det kan falde i søvn på kort tid. Samtidig giver det dig som forældre hænderne fri, så du kan bruge dem til at holde en bog, du læser op af, eller hvad end der virker for dit barn.