Fastelavn er mit navn

Om to dage er det fastelavn og jeg har i dag sendt en spændt klokkeblomst og en forventningsfuld sørøverpirat afsted til børnehave. De har virkelig set frem til denne dag. Pigerne elsker at klæde sig ud. Det sker, at de kommer i børnehave klædt som Elsa, Minnie Mouse eller Prinsesse Sofia. Men i dag var det anderledes, da alle deres venner, og deres voksne, også var klædt ud.

Fastelavn

Vi blev mødt af en del Elsa’er (knap så mange som de to sidste år, men stadig en del), et par spidermen, to indianere, en blæksprutte og mange andre, da vi ankom til børnehaven. Pigerne skulle lige se deres venner an i deres midlertidige roller. Men jeg er sikker på at de, kort efter jeg var gået, levede sig ligeså meget ind i det som deres venner. Det er da også svært at sidde pænt eller gå stille og roligt som pirat, Spiderman eller Hulk. Og som yndig prinsesse, fe eller sommerfugl forventer man vel også, at blive behandlet som sådan en.

Jeg er sikker på, at de får en sjov dag, men jeg tror også, at de er trætte når de kommer hjem.

Kostumer

Evas kostume er købt i Føtex og hendes hår er sat i en knold med en grøn perlehalskæde. Leas tøj er fra H&M. Stoffet til bælte og den bandana, som hun nægtede at tage på, er købt i STOF2000. Hatten er lavet af avispapir og sværdet af pap og gaffatape.

Fastelavnsris

Ingen fastelavn uden fastelavnsris, så i går gik vi i gang med at lave et, der kan pynte i vores lille stue/køkken/kontor herhjemme. Det er ikke meget billigere, men meget sjovere end at købe et færdigt. Det blev meget enkelt med lidt filtkugler, som bare er limet på grenene, pomponer, masker og et par slikkepinde som pigerne har fået lov til at spise i aften. Alle tingene er købt i Panduro.

fastelavn

Det var hyggeligt at lave den og jeg synes den blev rigtig fin.

På søndag skal vi alle fire til fastelavnsfest. Det glæder jeg mig til. Det er dog kun børnene der skal klædes ud. Det er så hyggeligt at spise fastelavnsboller og se børnene slå katten af tønden.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen