Lav nissepynt med børnenes hænder

Pigerne har lavet nissepynt af deres håndaftryk og de er blevet så fine.

Jeg elsker børnenes hjemmelavede julepynt. Det passer perfekt til det øvrige pynt på vores juletræ, som er en god blanding af fjollede og fine ting. Jeg er helt vild med, at vi kan hænge pynt på juletræet eller i vinduerne, som er hjemmelavet og personligt. Jeg glæder mig stadig over at der hænger pynt på mine forældres træ, som jeg har lavet i skoletiden.

Nisseaftryk

De her små julemænd er super søde og virkelig nemme at lave.

Sådan gør du

Mal barnets håndflader med rød, hvis og beige, som på billedet.

Lad barnet sætte hånden på sort karton.

Klip aftrykket ud og laminer det evt. så det holder længere.

Sæt øjne på og en snor og så er den færdig.

Nissepynt

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen