Temafest: Frost fødselsdag

Da Eva blev 4 år ønskede hun sig en Frost fødselsdag. Det havde jeg set komme, for Elsa stopper åbenbart aldrig med at være populær. På daværende tidspunkt havde Eva ikke engang set filmen – hun har faktisk først for nylig set den fra start til slut – alligevel er der noget ved Elsa, som drager langt de fleste små piger.

frost kage fødselsdag

Frost invitation

Vi havde pyntet stuen i hvide og lyseblå farver og serverede snacks  i Frost-tema. Udover det man kan se på billedet, var der også hvid og lyseblå tyl på udvalgte steder i stuen og jeg havde lavet ‘snefnug’ i vores store terassedørsparti. Jeg satte en masse små flamingokugler på sytråd og hang dem fast på gardinstangen.

frost fødselsdag

Som snack havde vi lavet:

Snemænd – popcorn i gennemsigtige plastikkrus, som jeg havde tegnet Olafs ansigt på.
Snemandsnæser – osterejer
Snemandsarme – saltstænger
Is fra Elsas slot – lavet af glukose og lidt blå farve
Anna og Elsas småkager – udstukket som 4-taller med lyseblå icing og som hjerter med lyserød icing.
Snebolde – snebolde (dem med chokolade og marcipan) og skumfiduser
Rensdyrsnack – Ost og kiks
Smeltet sne – vand på flaske

frost fødselsdag

smeltet-sne frost fødselsdag

Vi havde selvfølgelig også en fødselsdagskage. Jeg ville ønske jeg kunne sige, at jeg selv har lavet den, men det har jeg ikke! Jeg var lidt presset på tid, så jeg fik min gode ven Thomas, som er virkelig dygtig til det med kager og pynt, til at lave en kage til Eva. Kage-Elsa var et kæmpehit, især for fødselsdags-Elsa og hendes venner.

frost kage fødselsdag

Dagen efter kom børnehaven på besøg og fødselsdags-Elsa serverede popcornssnemænd, smeltet sne og 4-tals-småkager til de små gæster om formiddagen. Frokosten bestod bare af boller med pålæg.

Frost fødselsdag

Til begge fester fik alle små gæster en lille slikpose med hjem, bestående af 3 skumfiduser, en knækket saltstang, 3 rosiner, 2 sukkerøjne, en gulerodsnæse af orange fondant og lidt “is”.

Jeg fik ikke taget billede af posen, men en af gæsterne sendte efterfølgende dette billede, da de havde hygget sig med at samle “Olaf”.

Frost fødselsdag

4 kommentarer til “Temafest: Frost fødselsdag”

    1. Hej Sandie. Undskyld det sene svar. Din kommentar var endt i mit spam filter.
      Jeg har købt skabelonen til invitationerne på Etsy 🙂
      Kh. Malene

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen