Temafest: Peter Plys fødselsdag

Evas 2-års fødselsdag blev med Peter Plys tema. Jeg fik desværre ikke taget så mange billeder, men jeg vil gerne dele mine idéer med jer alligevel.

peter plys fest

100-meter-skoven

Evas gæster blev mødt af et skilt mod 100-meter-skoven i vores indkørsel. Det havde været så meget nemmere at holde i haven om sommeren, så vi rigtig kunne lave en ‘skov’. Men Eva har fødselsdag i januar, så det er lige koldt nok at holde fest udendørs. I stedet forsøgte vi at forvandle stuen til en skov. Vi flyttede sofaer og borde ud til siden og smed tæpper i forskellige nuancer af brun og grøn på gulvet og over sækkestole, for at symbolisere skovbund, træer og buske. Og resultatet blev faktisk helt ok. Vi havde købt tæpperne i Jysk. Deres fleece plaider til en 20’er var fine til formålet.

Peter Plys fest

Vi serverede skåret frugt og chips til de voksne. Til børnene havde jeg lavet ‘Honningkrukker’ af hvide papkrus, som jeg havde malet brune, så de lignede Peter Plys’ honningkrukke. Jeg havde malet lidt gult ved kanten af kruset, så det lignede honning og fyldt dem med skåret frugt.

‘Krukkerne’ blev lidt i stil med dem på billedet herunder, som Bianca fra bloggen Home By Bianca lavede til sin datters fødselsdag.

Hvis du søger mere inspiration til en Peter Plys temafest, så er der masser af tips at hente hos Bianca lige her

Kagen blev lavet af en sød pige fra min mødregruppe og den vakte stor begejstring.

Peter Plys temafest

Det var sidste tilbageblik på mine pigers temafødselsdage.

Læs mere om Evas 3-års fødselsdag, hvor vi holdt regnbuefest og jeg lavede en ordentlig kaloriebombe af en kage.

Da Eva fyldte 4 år, forvandlede hun sig til Elsa og holdt Frostfest.

Til hendes 5-års fødselsdag fik vi, på trods af sygdom, arrangeret en lille prinsessefødselsdag.

Leas 2-års fødselsdag blev fejret på ægte Rasmus Klump manér med masser af pandekager.

På grund af ombygning herhjemme, fik Lea ikke en temafest til sin 3-års fødselsdag, men jeg har allerede MANGE idéer til temafødselsdage, så vi tager revanche de kommende år.

Begge pigers 1-års fødselsdage var helt bevidst ikke temafester, men helt almindelige, hyggelige, normale, traditionelle fødselsdage med boller, lagkage og varm kakao.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen