3 nemme ufarlige Halloween snacks

Det er oktober. Den hyggeligste uhyggelige måned. Halloween is coming up og ihh, hvor jeg glæder mig. Eva, Lea og jeg har lavet lidt halloween snacks og i dag får du hele tre opskrifter, som nemt kan laves af børn og som ikke er uhyggelige.

Halloween snacks

Halloween er en af mine yndlingshøjtider. Det er så hyggeligt uhyggeligt. Herhjemme hygger vi nærmest hele oktober med at lave pynt, mad, snacks og andre forberedelser til vores halloweenfest sidst på måneden.

Vi bruger også meget tid på at snakke om hvad vi skal klæde os ud som. I år er det slet ikke på plads endnu. Jeg havde købt en fangedragt på nettet til mig selv, men den er aaaaalt for stor, så den ender nok med at blive udstoppet og sat op som pynt til vores fest. Hvad skal du klædes ud som?

Her kan du se vores udklædninger fra de seneste år: Halloween – inspiration til udklædning

Det er ikke alt ved Halloween der behøver at være uhyggeligt. Nogle gange er det bare de rigtige farver, som får halloweenstemningen frem. Vi har lavet 3 nemme ufarlige halloween snacks, som pigerne har valgt ud og som ikke er særligt uhyggelige, men alligevel minder om halloween.

Vores ufarlige Halloween snacks

Skumfiduser

Stik et sugerør i en skumfidus.

Dyp i smeltet chokolade og dyp i orange krymmel.

Halloween snacks

Chokoladebark

Smør smeltet chokolade på ud på bagepapir.

Fordel orange, gule og brune chokoladeknapper på chokoladen.

Tilføj et par sukkerøjne og -læber og lad det størkne.

Knæk chokoladen i stykker

Halloween snacks

Æblemund

Skær røde æbler i tynde både.

Smør med peanutbutter

Sæt miniskumfiduser på kanten og læg en æblebåd ovenpå

Halloween snacks

Halloween snacks
Halloween snacks
Halloween snacks

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen