Ekstraordinær spiseoplevelse i London

I starten af sommeren tog Nat og jeg en tur til London.

Det var en ganske kort tur fra fredag til søndag og egentlig ikke ment som hverken sightseeingtur eller en romantisk getaway. Vi var nemlig så heldige at få billetter til den første baseballkamp på europæisk jord mellem Boston Red Sox og New York Yankees på London Stadium.

Telefonboks

Baseball i London

Nat er stor baseballfan og har været Red Sox supporter hele sit liv. Jeg selv har aldrig rigtigt forstået spillet og har ikke været særligt interesseret. Men turen til London var ikke hel billig og kampen betød en hel del for Nat, så jeg syntes, at jeg måtte være den gode kone og sætte mig lidt ind i det.

Jeg forsøgte at lære de komplicerede regler og stillede 1000 spørgsmål. Og jeg endte faktisk med at nyde kampen og leve mig ind i det. Også selv om det varede i 6 timer og Red Sox desværre tabte. Måske fik de sig en ny fan den dag.

På lørdag skal vi se Red Sox på hjemmebane i Fenway Park og for første gang glæder jeg mig til kampen.

Læs her om min første baseballkamp i Fenway Park

Baseball

Sightseeing med gourmetmad

Vi havde ikke planlagt noget sightseeing og fik ikke tid til meget andet i London end en kort tur på British museum og en gåtur ved Themsen. Og så var vi på jagt efter Londons bedste fish n’ chips. Det sidste havde vi ikke held med.

Men.. vi havde tid til en udsøgt frokost. Og det var nok den mest eksklusive og specielle spiseoplevelse jeg har prøvet.

Vi blev kørt rundt i bus, mens vi spiste gourmetmad, simpelthen.

Bustronome

Vi mødte op ved Victoria Bank kl 12, hvor bussen holdt klar og en tjener i sit stiveste puds viste os til bords.

Restauranten var indrettet på øverste etage af dobbeltdækkerbussen, mens køkkenet var nederst. Vi fik serveret 4 retter mad + en lille appetizer og kaffe og chokolade, mens vi kørte rundt i Londons gader i 2 timer.

Ekstraordinær spiseoplevelse i London
Ekstraordinær spiseoplevelse i London
Ekstraordinær spiseoplevelse i London

Ekstraordinær spiseoplevelse i London

Bussen havde store vinduer og glastag, så der var god udsigt fra restauranten. Der stod håndholdte højtalere på alle bordene og på menukortet var der et interaktivt kort, som vi kunne pege på med højtaleren og få oplæst lidt fakta om de steder vi passerede, mens vi spiste.

Jeg kan varmt anbefale at prøve den eksklusive oplevelse som umiddelbart kun findes i London og Paris.

Du kan bestille bord hos Bustronome. Man kan både komme på bustur til frokost, hvor der serveres 4 retter, til aftens med 6 retter eller en afternoon tea-tur. Alle menuer er bestemt på forhånd, men man kan tilvælge en vin-menu og champagne.

London Eye

1 kommentar til “Ekstraordinær spiseoplevelse i London”

  1. Pingback: Vores rejseår 2019 - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen