Bagt butternut squash

Det er græskarsæson og butikkerne bugner af alle former for græskar. Og det skal man jo benytte sig af. I weekenden lavede jeg bagte butternut squash, som vi fik som tilbehør til vores kyllingesteg. Det er noget af det nemmeste at lave, da det bare passer sig selv i ovnen.

Kan du lide græskar, så prøv også græskarsuppe – hokkaido versionen

xoxo Malene

Bagt butternut squash

Butternut squash

Bagt butternut squash er perfekt som vintermad og smager rigtig godt sammen med fx. stegt kylling.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid45 min
  • Samlet tid55 min
  • Antal pers.4

    Ingredienser

    • 1 butternut squash
    • 1 spsk olivenolie
    • 2 fed hvidløg
    • 1 tsk tørret timian
    • 1 tsk salt

    Sådan gør du

    1

    Vask din butternut squash og skær den midt over på langs.

    Fjern kernerne.

    Læg de to halvdele i et ildfast fad.

    Dryp med lidt olivenolie.

    Drys med 2 knuste fed hvidløg, salt og tørret timian.

    Bages i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader

    1 kommentar til “Bagt butternut squash”

    1. Pingback: Oktober - Top 5 på bloggen og hos mig - Helt op til månen

    Skriv en kommentar

    You have to agree to the comment policy.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Scroll til toppen