Opskrift på fromage med Baileys

Baileys fromage husblas

Baileys fromage husblas

Fromage med Baileys er en populær dessert til middagsgæster. Den er nem at lave og kan laves i god tid inden den skal serveres.

  • Forberedelse20 min
  • Antal pers.8
  • Hviletid2 timer
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 4 æggehvider
  • 5 spsk. sukker
  • 4 æggeblommer
  • 1 dl Baileys
  • 5 dl piskefløde

Pynt

  • Hakkede mandler
  • Revet mørk chokolade

Sådan gør du

1

Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 minutter. Sørg for at det helt dækket af vand.

Pisk sukker, æggeblommer og Baileys sammen til en luftig masse i en stor skål.

Pisk fløden til flødeskum i en anden skål.

Pisk æggehviderne stive i en tredje skål.

Tag husblassen op af vandet og smelt det over vandbad med det vand der hænger ved.

Bland husblas med Baileys-massen.

Rør flødeskum sammen med Baileys-massen.

Vend til sidst æggehviderne forsigtigt i.

Hæld det hele i en serveringsskål eller portionsglas og sæt på køl i mindst et par timer.

Pynt med hakkede mandler og chokolade inden servering.


Hvis der er børn i selskabet, så lav evt. en citronfromage eller kirsebærmousse til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *