Slap af med disse hyggelige madfavoritter foran skærmen

Spil og snacks

Leder du efter en måde at gøre din næste aften foran tv’et sjovere på? Så skal du ikke lede længere! Vi har samlet en række lækre snacks, som vil gøre enhver aften med film, sitcom, sportskamp eller online kasino endnu bedre.

Det er nemt og hurtigt at lave disse snacks, så du kan vende tilbage og nyde din serie hurtigst muligt!

De mest kendte madfavoritter

Snacking, mens du ser dit yndlingsprogram, er en god måde at gøre oplevelsen endnu sjovere på, især hvis du ser en spændende serie eller er i gang med et online spil. Her er nogle af de mest kendte favoritter, du kan nyde, mens du sidder foran skærmen og slapper af:

Popcorn

Der er ingen bedre snack foran tv’et end popcorn! De er lette, knasende og salte. Du kan lave popcorn på komfuret på et par minutter med bare olie og kerner, eller du kan endda poppe dem i mikrobølgeovnen, hvis du mangler tid. Tilsæt lidt smør og krydderier for at give dine popcorn ekstra smag.

Nachos

Læg tortillachips i lag på en bageplade og top med ost, salsa, sorte bønner, jalapenos og andre toppings, du har lyst til. Bag, indtil osten er smeltet og bobler, og du får en lækker snack, du vil have lyst til at vende tilbage til.

Hotwings

Denne klassiske snack er altid et hit. Forvarm ovnen til 375 grader, og bag dem i 25-30 minutter, eller indtil de er sprøde. Servér dem med masser af ranch- eller blue cheese-dressing til at dyppe dem i.

Quesadillas

Varm en tortilla op på en pande ved middelvarme, og tilsæt derefter dine yndlingsingredienser som løg, peberfrugter, kylling eller bønner og masser af smeltet ost. Fold tortillaen på midten, og lad den stege i yderligere et par minutter, indtil osten er smeltet.

Hold dine snacks friske

For at sikre, at snacks forbliver friske og behagelige, mens du fortaber dig i TV eller online spil, er det vigtigt at vælge snacks, der nemt kan opbevares i en lukket emballage.

Sørg også for, at du har en bestemt snackskål, så du kan holde styr på, at du ikke spiser mere, end du har lyst til. Husk også at drikke vand, så du ikke fylder maven med kun mad.

På samme måde er det også godt at være opmærksom på dit forbrug af skærmtid. Du kan med fordel beslutte dig for, hvor meget tid du vil bruge foran skærmen. Når du spiller, kan du også på forhånd beslutte dig for, hvilket beløb maksimum vil bruge, så du spiller ansvarligt.

Det skal være sjovt og nemt selv at lave snacks

Lækre snacks er ikke kun komfortabelt at have klar til at spise, mens du ser dit yndlingsprogram, men det kan også være en sjov oplevelse i sig selv at tilberede dem. Ikke alene sparer du penge i det lange løb ved at lave dine egne snacks i stedet for at du kan købe dem færdige, men du får også mulighed for at eksperimentere med forskellige smagsvarianter og ingredienser, som vil give din aften foran skærmen et ekstra specielt præg.