Hvis du har brugt skærtorsdag på at puste æg og lave fin påskepynt, så har du her et tip til at få brugt alle de æg, som du har pustet ud. Hvorfor ikke lave en æggekage i ovnen. Det er super nemt og passer mere eller mindre sig selv.

Æggekage

Du skal bruge:

8 æg
2 tsk majsstivelse
2 dl mælk
2 kyllingebrystfilet
400 g broccoli
1 løg
200 g cherrytomater
200 g champignon
200 g revet ost

Æggekage

Sådan laver du æggekage

Rør majsstivelse ud i mælken og pisk det sammen med æggene.
Hak løget og skær kyllingen ud i mundrette bidder.
Steg løg og kylling på panden
Skær grøntsagerne ud i mindre stykker og læg dem i et ildfast fad sammen med løg og kylling,
Hæld æggemassen over og sæt fadet i forvarmet ovn.

Bages i ovnen i ca. 25 minutter ved 180 grader.

Efter 15-20 minutter hældes ost over retten.

Serveres evt. med flute.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.