Bagt laks på grøntsagsbund

Bagt laks på grøntsagsbund

Bagt laks på grøntsagsbund

Bagt laks på grøntsagsbund

Bagt laks på grøntsagsbund er nemt og hurtigt at tilberede.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid30 min
  • Samlet tid40 min
  • Antal pers.4

    Ingredienser

    • 4 laksebøffer
    • 1/2 spidskål
    • 2 gulerødder
    • 250 g spinat (frisk eller frossen og optøet)
    • 2 dl vand
    • 1 bouillonterning
    • 25 g smør
    • 2 fed hvidløg
    • Salt og peber

    Sådan gør du

    1

    Skær spidskålen i strimler, skyl spinaten og vask og skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. 

    Rør bouillonterningen ud i kogende vand.

    Læg grøntsagerne i et ildfast fad og hæld bouillonen over.

    Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 10 minutter.

    Smelt smørret i en lille skål i mikroovnen, pres hvidløg ned i og rør det rundt. 

    Pensl smørret på laksebøfferne og drys med salt og peber.

    Læg laksebøfferne oven på grøntsagerne og bag i 20 minutter.

    Servering

    2

    Server med frisk pasta og citroner.






    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *