Kage med banan er altid et hit. Bananmuffins er ingen undtagelse. Disse er luftige og saftige og har en smule knas fra valnødderne. Smagen af valnødder og chokolade sammen med banan er som en bid af himlen. Prøv selv.

Bananmuffins

Du skal bruge

100 g smør
125 g sukker
2 æg
2 bananer
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g valnødder
75 g chokolade

Sådan laver du bananmuffins

Pisk smør og sukker godt indtil det hænger sammen og er luftigt.

Pisk æg i, et ad gangen.

Mos bananerne og rør dem i.

Tilsæt mel og bagepulver og rør sammen.

Hak nødder og chokolade og hæld dem i dejen.

Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Bananmuffins

Prøv også min opskrift på klassisk banankage

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.