Basilikumpesto – nem og klassisk opskrift

Hjemmelavet basilikumpesto er simpelthen så lækkert og smagfuldt og virkelig nemt at lave selv. Du kan bruge pesto til alverdens mad, som fx i pastaretter, på kartofler, på brød, i sandwich, som dip, på pizza, som dressing og i disse lækre kyllingefileter.

Basilikumpesto

Du skal bruge

Basilikumblade fra en stor plante
2 fed hvidløg
40 g pinjekerner
40 g parmesan
½ dl ekstra jomfruolivenolie
Lidt salt
Lidt citronsaft

basilikumpesto

Sådan laver du basilikumpesto

Pil alle bladene af basilikumplanten og læg dem i en skål.

Tilsæt alle ingredienser og blend det hele med stavblenderen.

basilikumpesto

basilikumpesto

2 kommentarer til “Basilikumpesto – nem og klassisk opskrift”

  1. Pingback: Madbrød med grøn pesto og ost - Helt op til månen

  2. Pingback: Bruschetta - 3 idéer til lækre toppings - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen