Hjemmelavet basilikumpesto er simpelthen så lækkert og smagfuldt og virkelig nemt at lave selv. Du kan bruge pesto til alverdens mad, som fx i pastaretter, på kartofler, på brød, i sandwich, som dip, på pizza, som dressing og i disse lækre kyllingefileter.
Du skal bruge
Basilikumblade fra en stor plante
2 fed hvidløg
40 g pinjekerner
40 g parmesan
½ dl ekstra jomfruolivenolie
Lidt salt
Lidt citronsaft
Sådan laver du basilikumpesto
Pil alle bladene af basilikumplanten og læg dem i en skål.
Tilsæt alle ingredienser og blend det hele med stavblenderen.
Pingback: Madbrød med grøn pesto og ost - Helt op til månen
Pingback: Bruschetta - 3 idéer til lækre toppings - Helt op til månen
Pingback: Ramsløgpesto, smagfuldt tilbehør - Helt op til månen
Pingback: Fyldt kyllingefilet med pesto og ost med pesto og ost - Helt op til månen