BLT sandwich

Det er the 4th of July og amerikanerne fejrer deres uafhængighed i dag. Selvom det egentlig ikke er noget at fejre her i lille Danmark, kan man jo godt smide en lille amerikansk snack ind og lave sig en BLT sandwich.

Opskrift på BLT sandwich. Bacon, lettuce and tomatoes

I USA er BLT sandwich nærmest hverdagskost. At lave en opskrift på det, svarer næsten til at lave en opskrift på en leverpostejsmad. Men altså, hvis du ikke har smagt det før og har lyst til en lækker sandwich til frokost, så skulle du tage at prøve den her.

BLT står for bacon, lettuce and tomatoes og er vitterligt ikke andet end det, men det smager bare godt imellem to stykker ristet brød.

Jeg havde aldrig smagt det før jeg mødte Nat, men nu får vi det ofte til frokost.

Selvom Nat sjældent er hjemme på selve dagen pga. arbejde, prøver jeg altid at gøre dagen lidt festlig for pigerne. De er jo også amerikanere og jeg synes det er vigtigt, at de kender lige så meget til amerikansk historie, traditioner og festligheder som til de danske. Så får de det bedste fra begge verdner. Win-win.

I år er pigerne på ferie hos mormor og morfar og så er det dem, der står for at grille hotdogs og hamburgers. Og mon ikke pigerne også får lov til at pynte haven lidt med stars and stripes

Opskrift på BLT sandwich. Bacon, lettuce and tomatoes

Du skal bruge

2 skiver sandwichbrød

2 skiver bacon

Tomater

Salatblade

Mayonnaise

Sådan laver du en BLT sandwich

Rist brødet og steg baconen sprød.

Smør brødet med mayonnaise og læg salat, tomat og bacon i midten.

Opskrift på BLT sandwich. Bacon, lettuce and tomatoes

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen