Oprindeligt er Cordon Bleu vist med kalvekød. Jeg kan dog rigtig godt lide det med kalkunkød og det kan resten af familien også.

Cordon bleu er virkelig nemt at lave og så er det er så lækkert at spise et stykke smagfuld kød med sprød panering og en overraskelse af smeltet ost indeni.

Kalkun cordon bleu

Du skal bruge

4 kalkunschnitzler (eller et kalkunbryst skåret i tykke skiver)
4 skiver skinke
4 skiver ost
2 æg
Pankorasp
Salt og peber
Smør

Sådan laver du kalkun cordon bleu

Skær en stor lomme i siden af schnitzlen

Læg en skive skinke rundt om en skive ost og læg den ind i lommen med foldesiden udad.

Sæt evt en kødnål fast ved hullet.

Vend kødet i æg og rasp.

Krydr med salt og peber.

Steg ca. 10 minutter på hver side i rigeligt smør.

Kalkun cordon bleu

Kalkun cordon bleu

Malene

1 comment on “Cordon Bleu – opskrift med kalkun”

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.