De mest populære opskrifter i 2019

2019 har været forrygende her på bloggen. Jeg har skrevet mange flere opskrifter og har haft maaaaange flere besøgende end nogensinde før. Tak for jer! Jeg bliver så glad, når der er nogen der kan bruge de opskrifter jeg udgiver.

2020 er kommet godt fra start. En skøn og rolig julepause er slut og jeg tænkte at det var tid til at kaste et blik tilbage på de mest populære opskrifter i 2019. 

I stedet for en top 10 over hele året, har jeg valgt de allermest populære opskrifter fordelt på måneder. Jeg håber du har lyst til at se med. Måske falder du over en opskrift du ikke havde opdaget før. 

Januar

Bagt butternut squash

Bagt butternut squash

I januar var det populært at spise bagt butternut squash. Ihvertfald var der mange der gerne ville prøve opskriften. Og det kan jeg godt forstå. Den er nem og smager rigtig godt.

Februar

Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies er også min yndlings cookie, så jeg kan godt forstå at den er populær. Med denne opskrift får du 16 store bløde og sprøde cookies.

Marts

Spidskålssalat med appelsin

Spidskålssalat med appelsin

Spidskål smager skønt i alle former. Den er dejlig mild i smagen, så de fleste børn også kan lide den. Denne salat indeholder også frisk appelsin og en dressing af creme fraiche, sennep, honning og citron. Skønt for smagsløgene.

April

Fyldte æg

Fyldte æg

I april var det påske og min opskrift på fyldte æg var ret populær. I dette indlæg giver jeg 6 bud på lækkert fyldt som passer perfekt til både en påskefrokost og som hapsere til små børnehænder, mens de leder efter chokoladeæg.

Maj

Lækre små snackboller

Lækre små snackboller

De her små lækre snackboller er så fine at have med i skole og SFO som formiddags- eller eftermiddagssnack sammen med lidt frugt eller grønt. De er med skinke og ost, så de kræver hverken smør eller pålæg.

Juni

Lav dit eget spiselige glimmer

Lav dit eget spiselige glimmer

Min opskrift på spiseligt glimmer har faktisk ligget i top 10 næsten hele året, men toppede i juni. Det er fantastisk pynt til kager og cookies og vi bruger det selv rigtig meget.

Juli

Cheeseburgertærte

Cheeseburgertærte

Cheeseburger er et rigtigt børnehit og cheeseburgertærte er en sjov måde at servere samme smag. Jeg udgav opskriften i juli og den blev straks et hit.

August

Grønne pizzasnegle

Grønne pizzasnegle

August er lig med skolestart og mine grønne pizzasnegle har sikkert ligget i mange madkasser i dette skoleår. Opskriften var nemlig ret populær i august og er det stadig. De grønne pizzasnegler er både nemme at lave, sunde og smager dejligt.

September

Baileys cheesecake

Baileys cheesecake

Baileys cheesecake har været en af de mest populære opskrifter på bloggen siden jeg udgav den for over to år siden. Men jeg er ikke overrasket. Den smager så vanvittigt godt og er et kæmpe hit, når man har gæster.

Oktober

Halloweenkage: Zombie indvolde

Halloweenkage: Zombie indvolde

Jeg er slet ikke overrasket over at min halloweenkage fik førstepladsen i oktober. Den har slået alle rekorder for views og delinger på sociale medier, men den er alt også tilpas (u)lækker til halloween.

November

Fromage med Baileys

Fromage med Baileys

Min mest populære dessert nogenside er også den mest læste opskrift i november. Og ligesom min Baileys cheesecake har den ligget konstant i top 10.

December

Ruths kaviarrand

Ruths kaviarrand

Jeg har været vild med kaviarrand siden jeg var barn og fik det serveret hjemme hos Ruth. Opskriften har været forlagt i flytterod i mange år, men for et par år siden fandt jeg den og delte opskriften her på bloggen. Og der er mange andre end mig, der har været vilde med kaviarrand gennem tiden. I hvert fald har opskriften været meget læst.

Del på twitter
Twitter
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

xoxo Malene

Børnenes-maddag-nyhedsbrev

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst.

1 kommentar til “De mest populære opskrifter i 2019”

  1. Pingback: De mest populære opskrifter i 2020 - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen