Nogen gange skal maden bare serveres specielt, for at gøre nydelsen speciel, ik? De her torskepakker er ikke noget særligt og de tager ingen tid at lave.Altså, de smager fortrinligt, men jeg kunne sagtens have lavet dem i staniol eller bare i et fad. Ved at pakke hver portion ind som gave, bliver en nem hverdagsret til fin gæstemad og noget som også børn synes er sjovt at spise.

Torskepakker

Torskepakker

De var ihvertfald et hit både hos børn og voksne her. Selv Evas veninde, som ikke mener at hun kan lide fisk, spiste lystigt. Jeg tror ikke, at hun tænkte så meget over hvad indholdet af pakken egentlig var. Også Eva og Lea spiste rub og stub af deres pakker.

Til hver pakke skal bruges

1/4 spidskål
1 torskefilet
3 champignoner
2-3 cherrytomater
citronsaft
Salt og peber

Sådan laver du torskepakker med spidskål

Læg strimlet spidskål og champignon i en bunke midt på et stykke bagepapir.

Læg torskefileten ovenpå.

Drys med salt og peber og dryp citronsaft på.

Top med tomater og luk pakken ved at samle alle hjørner og sider over fisken og bind sammen med bomuldssnor.

Bages i ovnen ved 220 grader i 20 minutter.

Torskepakker

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.