Fyldte kyllingebrystfilet

Nogen gange kan noget så enkelt som kyllingebrystfilet, gøres endnu mere spændende ved at fylde dem med lækre sager. Se bare denne lækre opskrift på kyllingebrystfilet fyldt med ost og pesto.

Forleden lavede jeg disse fyldte kyllingeruller og de blev virkelig lækre. Der er feldsalat i fyldet, som har en dejlig nøddeagtig smag og som bare passer perfekt til kylling.

Fyldte kyllingeruller

Du skal bruge:

4 kyllingebrystfileter
1 løg
1 fed hvidløg
100 g champignon
100 g feldsalat
Salt og peber

Sådan gør du:

Halver kyllingebrystfileterne på den længste og bredeste led. Altså, som om du ville lave en lommen i siden, men skær helt igennem.

Bank forsigtigt  kødet lidt ud, men pas på at du ikke laver huller i kødet.

Hak løg, hvidløg og champignon helt fint og svits dem af på panden.

Tilsæt skyllet feldsalat.

Lad det stå til det er varmet helt igennem.

Læg ca. en spiseskefuld af grøntsagsblandingen på hvert stykke kød og rul dem sammen. Du kan evt. bruge en kødnål til at holde sammen på det.

Drys med salt og peber og steg kyllingerullerne på panden i smør eller olie til de er gennemstegte.

GulerodssalatVi fik gulerodssalat til som pigerne er vilde med. Den består af revet gulerødder, rosiner, solsikkekerner og citronsaft. Lækker frisk og knasende salat!

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.