Grøntsagsgryde med kalkun

Opskrift på sund grøntsagsgryde med kalkun

Du skal bruge

500 g kalkun

Smør

1 fed hvidløg

1 løg

Salt og peber

3 gulerødder

200 g champignon

100 g sukkerærter

150 g bønnespirer

1 kinakål

1 ds hakkede tomater

Sådan laver du grøntsagsgryde med kalkun

Skær kalkunkødet i strimler og brun det af i lidt smør i en stor gryde sammen med hakket løg og hvidløg.

Drys salt og peber på og skru ned på medium varme.

Skær gulerødderne i tynde skiver (evt. med kartoffelskræller) og skær champignoner i kvarte og kom det hele i gryden. Lad det simre i 5-10 minutter.

Skær kinakål i strimler og kom det i gryden sammen med bønnespirer og sukkerærter.

Hæld en dåse hakkede tomater over og læg låg på gryden.

Lad det simre til kinakålen er faldet sammen og vend så det hele sammen.

Server med spaghetti eller noget godt brød.

Opskrift på sund grøntsagsgryde med kalkun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *