Den her opskrift på grøntsagsgryde med kalkun har været en af mine mest lavede retter siden vi lærte at lave den i madkundskab i folkeskolen. Det er lææænge siden.

Den kan sagtens spises alene, men jeg kan rigtig godt lide spaghetti til, så det gør jeg oftest. Retten er både sund og nem og smager fantastisk.

Det tager lidt tid at ordne alle grøntsagerne, men når det er gjort, så er retten færdig på under en halv time. Og det kan vi jo godt lide i børnefamilierne.

Opskrift på sund grøntsagsgryde med kalkun

Du skal bruge

500 g kalkun

Smør

1 fed hvidløg

1 løg

Salt og peber

3 gulerødder

200 g champignon

100 g sukkerærter

150 g bønnespirer

1 kinakål

1 ds hakkede tomater

Sådan laver du grøntsagsgryde med kalkun

Skær kalkunkødet i strimler og brun det af i lidt smør i en stor gryde sammen med hakket løg og hvidløg.

Drys salt og peber på og skru ned på medium varme.

Skær gulerødderne i tynde skiver (evt. med kartoffelskræller) og skær champignoner i kvarte og kom det hele i gryden. Lad det simre i 5-10 minutter.

Skær kinakål i strimler og kom det i gryden sammen med bønnespirer og sukkerærter.

Hæld en dåse hakkede tomater over og læg låg på gryden.

Lad det simre til kinakålen er faldet sammen og vend så det hele sammen.

Server med spaghetti eller noget godt brød.

Opskrift på sund grøntsagsgryde med kalkun

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.