Den her opskrift på grøntsagsgryde med kalkun har været en af mine mest lavede retter siden vi lærte at lave den i madkundskab i folkeskolen. Det er lææænge siden.
Den kan sagtens spises alene, men jeg kan rigtig godt lide spaghetti til, så det gør jeg oftest. Retten er både sund og nem og smager fantastisk.
Det tager lidt tid at ordne alle grøntsagerne, men når det er gjort, så er retten færdig på under en halv time. Og det kan vi jo godt lide i børnefamilierne.

Du skal bruge
500 g kalkun
Smør
1 fed hvidløg
1 løg
Salt og peber
3 gulerødder
200 g champignon
100 g sukkerærter
150 g bønnespirer
1 kinakål
1 ds hakkede tomater
Sådan laver du grøntsagsgryde med kalkun
Skær kalkunkødet i strimler og brun det af i lidt smør i en stor gryde sammen med hakket løg og hvidløg.
Drys salt og peber på og skru ned på medium varme.
Skær gulerødderne i tynde skiver (evt. med kartoffelskræller) og skær champignoner i kvarte og kom det hele i gryden. Lad det simre i 5-10 minutter.
Skær kinakål i strimler og kom det i gryden sammen med bønnespirer og sukkerærter.
Hæld en dåse hakkede tomater over og læg låg på gryden.
Lad det simre til kinakålen er faldet sammen og vend så det hele sammen.
Server med spaghetti eller noget godt brød.
