Hvert år til halloween laver jeg heksefingre. De er tilpas creepy og lækre og alle er vilde med dem. Jeg plejer at lave dem uden farve, men i år har jeg puttet en smule grøn farve i for at gøre det lidt anderledes. Og de er de ikke blevet mindre creepy af.

Heksefingre

Du kan få 30-40 heksefingre ud af denne opskrift, afhængig af hvor store og tykke du laver dem.

Du skal bruge

300 g hvedemel
100 g flormelis
150 g smør
1 æg
Lidt grøn farve
30-40 smuttede mandler
En smule syltetøj
Et drys kanel

Heksefingre

Sådan laver du heksefingre

Bland mel og flormelis sammen i en skål

Smuldr smøret i.

Tilsæt æg og farve og saml dejen til en smidig masse.

Sæt dejen på køl i en times tid. Fingrene flyder ud i ovnen hvis dejen er for blød.

Form fingre af dejen og sæt dem på bagepapir på en bageplade.

Sæt en mandel i enden af hver finger som negl.

Skær riller ved knoerne og tryk evt. dejen lidt i siderne på at få et rigtigt finger-look

Drys med lidt kanel for at få et beskidt look. Du kan evt. børste det på.

Bages i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.

Sæt en lille klat syltetøj ved neglen, når fingrene kommer ud af ovnen for at få det til at ligne blod.

Heksefingre

Heksefingre

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.