Jeg har lavet kalkunruller en del gange nu. Det har været med lidt forskelligt fyld og tilbehør, men denne version er vores favorit.

Der er godt med smag i fyldet og tilbehøret er simpelt, men lækkert. Og så er det virkelig nemt at lave.

Kalkunruller med grøntsager

Du skal bruge

6 kalkunschnitzler

2 spsk olivenolie

2 fed hvidløg

1 lille dusk persille

6 tsk revet parmesan

2 tsk citronsaft

ca. 50 g feldsalat

Salt og peber

250 g cherrytomater

200 g grønne bønner (frosne)

1,5 dl grøntsagsbouillon

Sådan laver du kalkunruller med tomatsovs

Bland olie, knust hvidløg, hakket persille og citronsaft i en lille skål.

Bank kalkunschnitzlerne ud så de bliver store og flade.

Pensl med olieblandingen.

Drys 1 tsk parmesan og lidt salt og peber på hver schnitzel.

Fordel feldsalaten på schnitzlerne.

Rul hver schnitzel sammen og sæt dem fast med en kødnål eller et par tandstikker.

Drys salt og peber på og brun dem af på alle sider på panden.

Skru ned til medium varme og tilsæt tomater, bønner og bouillon.

Lad retten simre i ca. 15 minutter til kødet er gennemstegt.

Vend både kød og grøntsager undervejs.

Serveres med lækkert brød eller frisk pasta.

Kalkunruller med grøntsager
Kalkunruller med grøntsager

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.