Kartoffelsalat med edamamebønner er så skønt til sommerens grillaftner. Jeg har i årevis lavet den klassiske kartofler-i-cremefraiche-blanding, som jeg også er vild med. Men de seneste år er jeg gået mere over til nogle alternative versioner.

Denne her hitter fordi den har lidt mere bid og smager af lidt mere. Du kan selvfølgelig bruge lige den dressing, du bedst kan lide. Jeg synes den lidt tykke pesto-dressing passer perfekt til lige denne kartoffelsalat.

Opskrift på kartoffelssalat med edamamebønner

Du skal bruge

500 g kartofler

200 g edamamebønner

100 g ærter

1 bundt radiser

2 forårsløg

1 stor håndfuld frisk basilikum

1 dusk persille

ca. 10 mandler

1/2 dl olivenolie

Salt og peber

Sådan laver du kartoffelsalat med edamamebønner

Kog kartoflerne og køl dem helt af.

Skær radiser og forårsløg i tynde skiver.

Skær kartoflerne i tern og kom dem i en skål sammen med edamamebønner, ærter, radiser og forårsløg.

Læg mandlerne i en lille skål med kogende vand.

Lad dem ligge i 5-10 minutter og smut dem så.

Kom mandlerne i en minihakker sammen med basilikum, persille og olie og kør det godt sammen. Hvis det bliver for tykt, så kom mere olie i. Smag til med salt og peber.

Opskrift på kartoffelssalat med edamamebønner

Husk at du kan følge med på Pinterest, hvor jeg sætter gode sager på mine opslagstavler hver dag, så du også kan blive inspireret.

Malene

1 comment on “Kartoffelsalat med edamamebønner”

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.