Kaviarrand – Ruths skønne opskrift
- Forberedelse20 min
- Tilberedningstid2 hr
- Samlet tid2 hr 20 min
- Antal pers.10
- KØKKEN
- Dansk
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 2½ dl. creme fraiche
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk citronsaft
- Salt og peber
- 2 glas rød kaviar
- 200 gr. rejer
- 4 hårdkogte hakkede æg
- 1/2 fintrevet løg
- En lille håndfuld klippet dild
- 5 blade husblas
Pynt
- Icebergsalat
- Tomater
- Citron
- Rejer
- Æg
- Asparges
- Dild
Sådan gør du
1
Læg husblassen i blød i koldt vand
Rør creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og salt og peber sammen i en skål.
Tilsæt kaviar, rejer, æg, løg og dild og bland det godt sammen.
Smelt husblassen over vandbad. Når den er helt smeltet blandes den i kaviarmassen, mens der røres godt rundt.
Hæld massen i en randform og sæt den i køleskabet i mindst 2 timer og gerne natten over.
Servering
2
Vend kaviarranden ud på et fad med strimlet salat og kom rejer i midten af randen. Pynt med citron, tomater, æg og asparges.