Kaviarrand – Ruths skønne opskrift

Kaviarrand

Kaviarrand – Ruths skønne opskrift

Kaviarrand

  • Forberedelse20 min
  • Tilberedningstid2 hr
  • Samlet tid2 hr 20 min
  • Antal pers.10
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM

Ingredienser

  • 2½ dl. creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • 2 glas rød kaviar
  • 200 gr. rejer
  • 4 hårdkogte hakkede æg
  • 1/2 fintrevet løg
  • En lille håndfuld klippet dild
  • 5 blade husblas

Pynt

  • Icebergsalat
  • Tomater
  • Citron
  • Rejer
  • Æg
  • Asparges
  • Dild

Sådan gør du

1

Læg husblassen i blød i koldt vand

Rør creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og salt og peber sammen i en skål.

Tilsæt kaviar, rejer, æg, løg og dild og bland det godt sammen.

Smelt husblassen over vandbad. Når den er helt smeltet blandes den i kaviarmassen, mens der røres godt rundt.

Hæld massen i en randform og sæt den i køleskabet i mindst 2 timer og gerne natten over.

Servering

2

Vend kaviarranden ud på et fad med strimlet salat og kom rejer i midten af randen. Pynt med citron, tomater, æg og asparges.






Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *