Kaviarrand – Ruths skønne opskrift

Kaviarrand – Ruths skønne opskrift

Kaviarrand
  • Forberedelse20 min
  • Tilberedningstid2 hr
  • Samlet tid2 hr 20 min
  • Antal pers.10
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM

Ingredienser

  • 2½ dl. creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • 2 glas rød kaviar
  • 200 gr. rejer
  • 4 hårdkogte hakkede æg
  • 1/2 fintrevet løg
  • En lille håndfuld klippet dild
  • 5 blade husblas

Pynt

  • Icebergsalat
  • Tomater
  • Citron
  • Rejer
  • Æg
  • Asparges
  • Dild

Sådan gør du

1

Læg husblassen i blød i koldt vand

Rør creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og salt og peber sammen i en skål.

Tilsæt kaviar, rejer, æg, løg og dild og bland det godt sammen.

Smelt husblassen over vandbad. Når den er helt smeltet blandes den i kaviarmassen, mens der røres godt rundt.

Hæld massen i en randform og sæt den i køleskabet i mindst 2 timer og gerne natten over.

Servering

2

Vend kaviarranden ud på et fad med strimlet salat og kom rejer i midten af randen. Pynt med citron, tomater, æg og asparges.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen