Vi er vilde med koldskål hjemme hos os. Om sommeren sker det mindst et par gange om ugen, at jeg pisker en koldskål sammen. For det meste har det været den helt klassiske med en twist af citron, eller pigernes yndlings; jordbærkoldskål. Nu er det så koldskål med appelsin, der oftest kommer på bordet.

Jeg havde købt for mange appelsiner, da jeg skulle lave en portion appelsinis og så slog det mig, at appelsinkoldskål godt kunne være et hit. Og det var det. Pigerne havde et par legekammerater på besøg og de var alle sammen enige om at det var en ny yndlingskoldskål.

Du skal bruge
1 l kærnemælk
4 æggeblommer
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 store saftige appelsiner
Sådan laver du koldskål med appelsin
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
Tilsæt kærnemælk og pisk igen.
Pres al saften ud af appelsinerne og kom det i kærnemælken. Du kan evt. si det, hvis I ikke bryder jer om frugtkød.
Serveres kold med kammerjunkere og friske bær.

Husk at gemme opskriften på Pinterest. Og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.
Koldskål med appelsin

- 1 l Kærnemælk
- 4 stk Æggeblommer (Gerne pasteuriserede)
- 100 g Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- 2 stk Appelsiner
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
Tilsæt kærnemælk og pisk igen.
Pres al saften ud af appelsinerne og kom det i kærnemælken. Du kan evt. si det, hvis I ikke bryder jer om frugtkød.
Serveres kold med kammerjunkere og friske bær.