Jeg har flere gange før smagt fyldt peberfrugt og jeg har altid syntes de var ok, men at de enten var lidt tørre og kedelige i smagen eller at der var lidt for meget sovs i fyldet.

Fyldt peberfrugt

Det er dog slet ikke tilfældet med min opskrift på fyldt peberfrugt. Den smager simpelthen skønt og rammer plet på smagsløgene hos både mor, far og børn. Især Eva på 6 år er vild med det. Lea på 4 er, som de fleste 4-årige, i en selektiv fase med sine spisevaner og spiser helst bare rugbrød med smør eller pasta med revet ost, hvis der serveres mad hun ikke kender. Men disse fyldte peberfrugter er bestemt noget hun kan lide., lige fra første gang hun smagte det.

Du skal bruge

4 store røde peber
500 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
10 kapers
10 cherrytomater
1 stor håndfuld ærteskud
150 g revet cheddar

Fyldt peberfrugt

Sådan laver du fyldt peberfrugt

Vask peberfrugterne, skær toppen af og fjern kernerne. (Det røde frugtkød du skærer fra toppen, kan du evt. hakke og putte i fyldet.) Skær lidt af bunden, så peberfrugterne står plant og sæt dem i et ildfast fad.

Hak løg og hvidløg fint og brun det af i lidt smør eller olie i en gryde.

Tilsæt kød og krydr med salt og peber.

Skær kapers i mindre stykker og tomaterne i kvarte og hæld dem i gryden sammen med ærteskud og ca. 100 g. cheddarost.

Når det hele er varmet godt op, hælder du fyldet i peberfrugterne.

Læg stanniol over og stil fadet i en 190 grader varm ovn i 40 minutter.

Tag stanniolen af og drys resten af cheddarosten over peberfrugterne.

Sæt dem i ovnen igen i ca. 10 minutter til osten er smeltet.

Server med lækkert brød eller lidt pasta.

Fyldt peberfrugt

Fyldt peberfrugt

GemGem

Malene

2 comments on “Lækker smagfuld fyldt peberfrugt”

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.